Lakshmi Ayurvedische gelaatsbehandelingen

Lakshmi gelaatsbehandelingen

Lakshmi houdt zich niet alleen bezig met het 'zichtbare', maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid.

Alle producten zijn natuurlijk en Bio-Eco gecertificeerd, LAKSHMI heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda (kruidenleer) en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. De producten zijn in staat om de balans van de huid te herstellen, te verbeteren en problemen te voorkomen, tevens werken de geuren op de geest waardoor men kan ontspannen of juist revitaliseren.

De Lakshmi producten danken hun werkzaamheid aan de combinatie van: 
- Zuiverheid van 100% natuurlijke ingrediënten
- Kennis van de ayurveda 
- Kracht van aromatherapie

De synergetische werking van de uitzonderlijk werkzame ingrediënten geven de producten een holistische, wellness ervaring en huidverbetering in één!

Keuze uit diverse gelaatsbehandelingen:

Lotus  
Revitaliserende huidbehandeling, reinigt, verbetert en verzorgt de huidstructuur:
Reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - soft peeling met peelingcreme - dieptereiniging - olieserum - crememasker - massage gelaat, hals en decolleté - serum & verzorging

Ojas
Diepreinigende behandeling voor de onzuivere en acne huid.
Reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - soft peeling met peelingcreme - gel peeling met enzymen en AHA - dieptereiniging - olieserum - reinigend klei masker - serum & verzorging

Kumari 
Verstevigt en verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid. Biedt de huid bescherming om huidproblemen te voorkomen door de huidspanning en elasticiteit te verhogen. De huid wordt weer jeugdig, heeft een goede tone en ziet er zijdezacht en stralend uit.
Reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - gel peeling met enzymen en AHA - dieptereiniging - massage gelaat, hals en decolleté - firming ampul - shaping peel off mask - voetmassage of handscrub en pakking - serum & verzorging

Kerala 
Een beautyconcept behandeling die de huid oppept, reinigt, verbetert en verzorgt en brengt balans in lichaam en geest.
Kruidenvoetenbad - reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - soft peeling met peelingcreme - dieptereiniging - reinigend klei masker - voetmassage of handscrub en pakking - olieserum - crememasker - gel oogmasker - massage gelaat, hals en decolleté - serum & verzorging

Iris 
Speciale kalmerende behandeling voor de reactieve, intolerante en overgevoelige huid. Hydraterend, kalmerend en herstellend, vermindert de doorbloeding en voorkomt vaatverwijding. Brengt een beschermende film aan op de huid.
Reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - gel peeling met enzymen en AHA - serum - massage gelaat, hals en decolleté - peel off algenmasker - voetmassage of handscrub en pakking - serum & verzorging

Divine
Geweldige anti-aging behandeling waarbij gebruikt gemaakt wordt van producten die een bijzondere combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten verrijkt met de kracht van edelstenen, vitamines, omega vetzuren en anti oxidanten.
Reiniging - epileren en harsen - kruidencompres - gel peeling met enzymen en AHA - dieptereiniging - liftend crememasker - massage gelaat, hals, decolleté en oogcontour - gel oogmasker - liftend peel off masker - voetmassage of handscrub en pakking - serum & verzorging

Welke behandeling kies ik?

Bij elke behandeling wordt de te gebruiken productlijn (Pitta, Vata of Kapha) afgestemd op de behoefte van jouw huidtype op dat moment. Vooraf aan elke behandeling bekijk ik dit, een huidtype kan namelijk door het jaar heen andere behoeftes hebben. Soms is je huid droger, soms wat vetter en soms wat gevoeliger dan normaal. Dit komt door invloeden van binnenuit denk bijvoorbeeld aan je hormoonbalans, stress etc en door invloeden van buitenaf bijvoorbeeld guur weer, centrale verwarming, veel zon.

In principe kun je dus elke Lakshmi behandeling kiezen. De lotusbehandeling is een fijne complete basisbehandeling, Ojas speciaal voor de onzuivere en/of acne huid. Iris is een speciaalbehandeling voor de gevoelige en rode huid. Kumari, Kerala en Divine zijn drie fantastische, intensieve huidbehandelingen waarbij ook je geest helemaal tot rust komt.

De huidtypen volgens ayurveda en productlijnen van Lakshmi.

Vata huid
Een mooie dunne huid met veel mimiek, zacht, licht of olijf van kleur met fijne poriën. Een onevenwichtige Vata huid is arm aan talg en vocht, is vaak droog en ziet er vaal en mat uit. Er ontstaan in dit type huid snel expressielijntjes, de huid jeukt vaak en kan er craquelé uit zien. De vata huid heeft veel zorg en voeding nodig om er mooi en jeugdig uit te blijven zien.

Pitta huid
Een heldere, goed doorbloede huid, met een gemiddelde huiddikte en een normale huidglans, middelgrote poriën en sproetjes. Een onevenwichtige Pitta huid is gevoelig en gestrest, kan last hebben van een verminderde lipidebarriere en oppervlakkige pukkeltjes, huiduitslag, roodheid, couperose en pigmentvlekjes. De Pitta huid heeft halfvolle producten nodig die de huid kalmeren en de lipidebarriere van de huid ondersteunen.

Kapha huid
Een zeer zachte, dikkere huid met minder mimiek, wat grotere poriën en meer huidglans. Een Kapha huid blijft langer jeugdig. Een onevenwichtige Kapha huid heeft neiging vet te worden en kan last hebben van verwijde poriën, acne en een overmatige huidglans, en kan bleek en slecht doorbloed zijn. De Kapha huid heeft magere producten nodig die het vochtgehalte herstellen en de huidfunctie stimuleren.