Chi Rozen gelaatsbehandeling

Chi rozen gelaatsbehandeling

Anti-stress gelaatsbehandeling met aromatherapie en edelsteenmassage

De hele dag ruiken we allerlei verschillende geuren en iedere geur vertelt ons een eigen verhaal: sommige verfrissen ons, andere ontspannen. De ene geur maakt ons blij, voor een volgend luchtje halen we juist verongelijkt onze neus op. Geuren brengen ons direct bij ons gevoel en onze emoties.
Bij aromatherapie maakt men gebruik van de genezende eigenschappen van heerlijk geurende etherische oliën. Etherische oliën zijn puur natuurlijke oliën uit planten, bloemen, vruchten, zaden en kruiden. In het jachtige leven van vandaag helpt aromatherapie iedereen die behoefte heeft aan ontspanning, innerlijke balans en natuurlijke genezing. Aromatherapie draagt bij aan een optimale en evenwichtige balans van lichaam en geest.

De werking van de etherische olie Roos:
Bij (liefdes)verdriet, pijn, anst, onzekerheid, onvrede, depressies etc. is roos een geweldige vriend. Roos laat u genieten hoe moeilijk men het ook heeft. Roos opent het hart net als de roos zelf als ze in volle bloei staat. Roos verzacht de huid en maakt haar zacht en soepel. Roos werkt sterk regenererend. Tip: het is ook heerlijk om een druppel roos op het kussen te sprenkelen eventueel gecombineerd met lavendel olie om lekker te slapen. Men slaapt dan echt als een roosje.

Edelsteenmassage:
Bij een edelsteenmassage wordt er gewerkt met een massage olie en met mooie grote edelstenen om mee te masseren. Net als geuren hebben ook edelstenen op vele mensen een grote aantrekkingskracht vooral door hun mooie kleuren. Het effect van een edelsteenmassage is ontladend en opladend. Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats.

Rozenkwarts edelstenen:
Rozenkwarts is een liefdessteen. Hij werkt troostend en verzachtend bij alle vormen van pijn en verdriet. Hij maakt iemand vriendelijker en milder. Rozenkwarts versterkt de creativiteit, om dingen te doen met passie. Het helpt bij keuzes maken in het leven en voor jezelf op te komen. Rozenkwarts helpt tot uiting brengen van de dingen die iemand graag wil doen, om de hartenwens te realiseren. Ze maakt iemand ontvankelijk voor verliefdheid, genieten, fantasie, kunstzinnigheid. Rozenkwarts is geschikt voor alle huidtypen en maakt de huid rustig en zacht, ze werkt kalmerend en regenererend.

Tijdens de rozenkwarts-rozenbehandeling wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten van Chi, een verwenbehandelingen waarbij u heerlijk in de watten wordt gelegd:

  • Rozen voetenbad
  • Reiniging met rozenhydrofiele olie
  • Honingpeeling
  • Penseelmassage met een heerlijke rozenmassageolie
  • Rozenmasker
  • Massage van voeten
  • Massage van decolleté en gezicht met rozenkwarts stenen
  • Afsluitende dagverzorging