Sublime Anti Age Ritual met Nano dermabrasie

NANO-DERMABRASIE

Nano-dermabrasie polijst de huid krachtig met gebruik van microscopisch kleine naaldjes, maakt de huid gladder en jonger. De huid wordt egaler van huidstructuur en krijgt een frisse glans. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing. Het behandelde gebied voelt na de behandeling direct zacht en fris aan.

Nano-dermabrasie is een oppervlakkige behandeling om de huid optimaal in balans te brengen en te behouden. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt (Anti Age Sublime Lift-Filler). Het voordeel van deze behandeling is dat de huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is (max. 4 uur).

Nano-dermabrasie wordt toegepast bij de behandeling van:
- Ruwe huid
- Kleine zonbeschadigingen
- Acné (geen actieve)
- Grauwe huid
- Huidveroudering
- Oppepper voor de huid
- Doorbloeding verbeteren

Anti Age Sublime Lift Filler
Een geweldig product, het bevat een hoog percentage hyaluronzuur met drie verschillende molecuulgewichten en bio-peptiden, die synergetisch werken. Dankzij de lichte en snel opneembare textuur dringen deze stoffen snel de diepere lagen van de huid binnen met een buitengewoon en onmiddellijk opvallende opvullende werking op gelokaliseerde rimpels. Om de Anti-Aging-eigenschappen te versterken, is de Sublime Lift-Filler verrijkt met Goji-extract dat een sterke antioxiderende werking heeft.
Het dagelijkse gebruik van dit product geeft zichtbaar resultaat en onderhoudt het optimale niveau van huidhydratatie, bestrijdt vroegtijdige tekenen van huidveroudering en houdt de huid fris en stevig met 30% afname van de diepte van de rimpels in slechts 30 dagen!

De behandeling wordt afgesloten met de Anti Age Sublime Cream, deze anti-rimpel crème biedt bescherming, zorgt voor een natuurlijke glans en hersteld de jeugdigheid van de huid.
Hij bevat Glutathionen beschermt zo de huidcellen de weefsels waardoor de huid nog lang jong blijft uitzien. Het plantaardig Hyaluronzuur in deze crème vertraagt het verouderingsproces van de huid.
Deze crème bevat ook Goji-bessen met vitamine C, bèta-caroteen, luteïne en flavonoïden en hebben hierdcoor een hoge antioxidatieve werkingtegen vrije radicalen waardoor je huid wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van interne en externe invloeden. Arganolie en Centella Asiatica verstevigen de elasticiteit van de huid en versterken het.
Deze 24h. crème is geschikt voor gebruik in de morgen en avond en heeft een zeer fijne textuur en een aangename geur.

Hoe verloopt de behandeling:
- De huid wordt eerst krachtig gereinigd
- Het Sublime Lift Filler Serum wordt aangebracht en ingewerkt d.m.v. nano dermabrasie. Dit geeft een licht tintelend gevoel maar is niet pijnlijk.
- Liftend en verkoelend shaping peel off masker
- Afsluiting met Anti Age Sublime Cream

De huid kan er iets roder uitzien, maar dit zal na enkele uren verdwijnen. Het effect van de Nano-dermabrasie behandeling is vrijwel direct waarneembaar. De huid ziet er fris en opgepept uit. Een mooie natuurlijke glans wordt zichtbaar en de huid voelt heerlijk zacht.