Wherteimar gelaatsbehandelingen

WHERTEIMAR GELAATSBEHANDELINGEN

COMING SOON!

Wherteimar Laboratories heeft een scala aan cosmetische producten van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit ontwikkeld.

Men past de meest innovatieve technologieën toe en men streeft naar een continue verbetering om de meest geavanceerde huidverzorging en schoonheidsbehandeling te kunnen bieden. De testen die men heeft uitgevoerd hebben geleid tot de productie van een cosmeticalijn die perfect is afgestemd op de veeleisende huid zodat men de meest betrouwbare behandeling kan geven.

Een cosmetica lijn met geselecteerde natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op krachtige helende eigenschappen van thermale bronnen in combinatie met de zuiverheid van Zwitsers gletsjerwater.
Dit in combinatie met de nieuwste cosmetische technologie Nanonatural technologie®, ingrediënten met deeltjes kleiner dan 100 nanometer (een maateenheid die overeenkomt met een tien-miljoenste van een meter). De actieve ingrediënten dringen binnen in de diepste lagen van de huid. Ze worden snel opgenomen zodra ze in contact komen met de huid. De producten bevatten organische en natuurlijke ingrediënten, verbouwd op land dat bemest wordt met natuurlijke materialen, die gevolg geven aan de wetten van de natuur en streven naar biodiversiteit, zonder chemische bestrijdingsmiddelen of giftige herbiciden te gebruiken.

Keuze uit diverse behandelingen:

Hydraclair
Oplichtende behandeling voor elke huidtype, zorgt voor een heldere, stralende en egalere teint.

Hydrabalance
Diepreinigende en kalmerende behandeling voor de vette of gecombineerde huid. Vochtinbrengend en herstellend.

Hydranergie
Hydraterende behandeling voor elk huidtype en speciaal de futloze huid.

Vitamine C++
Behandeling met een hoge concentratie aan vitamine C.