Welkom op de site van 't Bjoetiekje

't Bjoetiekje biedt professionele, kwalitatieve behandelingen met de hoogwaardige, organische producten van Lakshmi en Wherteimar.

Lakshmi houdt zich niet alleen bezig met het 'zichtbare', maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Alle producten zijn natuurlijk en Bio-Eco gecertificeerd, Lakshmi heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. De producten zijn in staat om de balans van de huid te herstellen, te verbeteren en problemen te voorkomen, tevens werken de geuren op de geest waardoor men kan ontspannen of juist revitaliseren.

Wherteimar Laboratories heeft een scala aan cosmetische producten van de hoogste kwaliteit en exclusiviteit ontwikkeld. Men past de meest innovatieve technologieën toe en men streeft naar een continue verbetering om de meest geavanceerde huidverzorging en schoonheidsbehandeling te kunnen bieden. Nanonatural technologie®, ingrediënten met deeltjes kleiner dan 100 nanometer (een maateenheid die overeenkomt met een tien-miljoenste van een meter), de actieve ingrediënten dringen hierdoor binnen in de diepste lagen van de huid en worden snel opgenomen. De testen die men heeft uitgevoerd hebben geleid tot de productie van een cosmeticalijn die perfect is afgestemd op de veeleisende huid zodat men de meest betrouwbare behandelingen kan geven die corrigerend en huidverbeterend werken.

U kunt kiezen uit verschillende behandelingen, zo kunt u er van top tot teen stralend en verzorgd uitzien! Of u nu komt voor ontspanning, huidverbetering, anti-aging, wimperextensions, gellak, bellypainting of een professionele (bruids)visagie: ik sta voor u klaar om u een passend advies te geven.

't Bjoetiekje is ook op Facebook te vinden, kijk op www.facebook.nl/bjoetiekje voor nog meer foto's en leuke informatie!

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met mij op. Ik zie u graag tegemoet bij 't Bjoetiekje.

Met stralende groet,

Alice Koll