LakShmi - Gecombineerde Essentiële Oliën

Gecombineerde essentiële oliën

Een selectie van hoogwaardige essentiële oliën om je stemming en welzijn te verbeteren. Aromatherapie is een geweldige aanvulling op je natuurlijke huidverzorging en de geuren beïnvloeden je gemoedstoestand.

Actieve filters

Synergie Growth & Oneness - 1

Synergie Growth & Oneness

Prijs € 24,25

Deze synergie is een mix van zuivere, verkwikkende, kruidige, zoete en omhullende etherische oliën. Deze blend zuivert de lucht, je fysieke en subtiele lichamen en activeert tegelijkertijd de circulatie van levensenergie; Prana of Qi.

Synergie Healing & Protect - 1

Synergie Healing & Protect

Prijs € 24,75

Het is een synergie van bloemige, frisse, verkwikkende, diepe en verzachtende essentiële oliën. Het ontlast het ademhalingssysteem, heeft antiseptische eigenschappen en verlicht ontstoken, geïrriteerde en beschadigde slijmvliezen.

Synergie Strengthener - 1

Synergie Strengthener

Prijs € 36,95

Ondersteunend bij reuma, artritis, reumatoïde artritis en ischias. In te zetten bij neuromusculaire problemen, kramp en bij problemen met de spijsvertering. Het kan op de huid worden aangebracht vóór de anti-cellulitis crème.

Synergie Winterpreventie - 1

Synergie Winterpreventie

Prijs € 29,25

Aan te bevelen bij de behandeling van ademhalingsproblemen: griep, hoest, slijm, sinusitis, bronchitis, astma, longontsteking. Antiseptisch bacterie-dodend met een breed spectrum tegen alle infecties, zowel bacterieel als viraal.