SYNERGIE GROWTH & ONENESS
Deze synergie is een mix van zuivere, verkwikkende, kruidige, zoete en omhullende etherische oliën. Deze blend zuivert de lucht, je fysieke en subtiele lichamen en activeert tegelijkertijd de circulatie van levensenergie; Prana of Qi. Het balanceert het zenuwstelsel, stimuleert de productie van dopamine en noradrenaline, creëert de ruimte voor een nieuw begin en verbindt je met de bron van je emoties. Hiermee kun je dingen weer op hun plek zetten. Wanneer je je alleen voelt, geïsoleerd, wanneer het moeilijk is om contact te maken met anderen, is het belangrijk om de redenen te vinden waarom je je zo voelt en ze dan te laten gaan. Deze synergie legt een verband tussen de wortel-, hart- en kruinchakra’s en opent zo het hart en helpt je je verbonden te voelen met je omgeving, je onzichtbare gidsen, de natuur en alle levende wezens. Deze mix ondersteunt het bewustzijn, brengt gedachten en emoties in evenwicht en versterkt het geloof en het zelfvertrouwen.
GROWTH & ONENESS is een magische essentiële olie dat frisse, groene en sensuele tonen combineert waardoor je je urenlang verfrist en opgewonden voelt wanneer je het combineert met een massageolie of het als parfum op je polsen gebruikt. Topnoten van zoete mandarijn, bergamot, sinaasappel, hemlock en grove den ontmoeten de harttonen met roos, palmarosa, geranium, scharlei, kardemom, lavendel en ylang ylang. Eindelijk completeren de basisnoten van copaiba, kurkuma, katafray, vetiver, kaneel en kruidnagel de geur voor een verleidelijke, betoverende en transcenderende blend die je met iedereen om je heen zult delen. Gebruik hem in meditatie en het zal je een ongewoon fijn en ontspannen gevoel geven, en hierdoor zal je de dingen vanuit een ander perspectief kunnen gaan bekijken.

Inhoud 10ml.

INCI
Citrus Limonum schilolie, Citrus Aurantium dulcis schilolie, Pinus Silvestris bladolie, Cymbopogon Martini olie, Tsuga Canadensis olie, Cedrus Deodara houtolie, Pelargonium Graveolens bloemolie, Citrus Aurantium Amara blad / twijgolie, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Lavandula angustifolia-olie, Vetiveria Zizanoides-wortelolie, Mentha Piperita-olie, Zingiber Officinale-wortelolie, Salvia Sclarea-olie, Copaifera Officinalis-hars, Cedrelopsis Grevei-schorsextract, Schinus Molle-olie, Elettaria Cardamomum-zaadolie, Cananga Odorata-bladolie, Cinnamomum-gom Cartherii-olie, Canarium Luzonicum-gomolie, Curcuma Longa-wortelolie, Cinnamomum Zeylanucium-schorsolie, Daucus Carota-zaadolie, Eugenia Caryophyllus-bloemolie, Rosa Damascena-bloemolie, Limoneen, Linalool, Geraniol, Citral, Eugenol, Citronellol, Benzylbenzoaat, Benzyl Salenzo , Benzylalcohol.

15 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie