BLUE OCEAN
Hoofdtonen: zijn licht en vervagen na enkele minuten. Deze tonen worden ook wel “de vlucht van de geur” ​​genoemd; het zijn de geuren die je onmiddellijk waarneemt en waardoor je de geur leert kennen. Voor Blue Ocean hebben we Grapefruit gekozen: het is vrolijk en lost stress op. Bitter en krachtig maar toch fris. Salie: het is levendig, revitaliserend en roept herinneringen op.

Harttonen: ze zijn sterker en consistenter dan de hoofdtonen. Ze zijn prominent en vormen het centrale deel van de geur, het deel dat een gevoel achterlaat. Blue Ocean bevat Rosemary: een sterke en frisse geur en een Marine geur met een “zeebries” nuance die je meeneemt naar een ruimte van vrijheid.

Basistonen: dit zijn sterke en aanhoudende geuren die de ‘persoonlijkheid’ van de geur uitdrukken en het loyale gebruik van de parfum genereren. Voor Blue Ocean hebben we Cedarwood geselecteerd om een ​​gevoel van balans en kalmte in het leven te ontwikkelen en te behouden. Vanille met een rijke, zoete en fluweelachtige geur die vrede brengt en Musk met de geur van oude bossen en diepe tonen die de kracht en veiligheid van een eik verlenen.

Inhoud 500ml.

GEBRUIK
Steek de stokjes in de fles en draai ze om de twee dagen ondersteboven voor een perfecte verspreiding van de geur.

2 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie