INCENSE & MYRRH
Hoofdtonen: ze zijn licht en vervagen na enkele minuten. Deze tonen worden ook wel “de vlucht van de geur” ​​genoemd; het zijn de geuren die je onmiddellijk waarneemt en waardoor je de geur leert kennen. Voor Wierook & Mirre hebben we gekozen voor Elemi, gedistilleerd uit de hars van een boom die erg lijkt op de Olibanum-boom. Elemi is aromatisch, heet en kruidig ​​en geeft een diepe rust gecombineerd met totale helderheid. Wierook helpt om alles in perspectief te plaatsen en om zorgen en angsten van bovenaf te bekijken. Framboos is een levendige en zorgeloze geur waarin zoetheid en zuurgraad goed in balans zijn en de zintuigen verwennen.

Harttonen: ze zijn sterker en consistenter dan de hoofdtonen. Ze zijn prominent aanwezig en vormen het centrale deel van de geur, het deel dat een gevoel achterlaat. Mirre & Wierook kenmerken zich met een houtachtige, amber, aardachtige en Balsamico geur, Cedarwood dat stabiliteit, betrouwbaarheid en vasthoudendheid symboliseert en Vetiver, met een geur die je opnieuw verbindt met de aarde en helpt bij het vinden van innerlijk evenwicht.

Basistonen: dit zijn sterke en aanhoudende geuren die de ‘persoonlijkheid’ van de geur uitdrukken en het loyale gebruik van de parfum genereren. Voor Mirre en Wierook hebben we White Musk gekozen, een schone zachte en zoete geur, en Vanille met een rijke, zoete en fluweelachtige maar kruidige geur.

Inhoud 500ml.

GEBRUIK
Steek de stokjes in de fles en draai ze om de twee dagen ondersteboven voor een perfecte verspreiding van de geur.

2 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie