MAGIC GARDEN
Hoofdtonen: ze zijn licht en vervagen na enkele minuten. Deze tonen worden ook wel “de vlucht van de geur” ​​genoemd; het zijn de geuren die je onmiddellijk waarneemt en waardoor je de geur leert kennen. Voor Magic Garden hebben we Bergamot gekozen: met levendige, zonnige en frisse tonen, Ylang Ylang: die altijd is beschouwd als de bloem van de bloemen of de geur van de geuren en een groene noot: een dimensie die alle tinten groen van bladeren tot bloemen en grasrijke weiden.

Harttonen: ze zijn sterker en consistenter dan de hoofdtonen. Ze zijn prominent aanwezig en vormen het centrale deel van de geur, het deel dat een gevoel achterlaat. Magic Garden heeft een boeket bloemen: Jasmijn, Roos, Viooltje, Meiklokje en Hyacinth; rijke en bloemige tonen die zachtheid, vreugde en tederheid uitdrukken.

Basistonen: dit zijn sterke en aanhoudende geuren die de ‘persoonlijkheid’ van de geur uitdrukken en het loyale gebruik van de parfum genereren. Voor Magic Garden hebben we gekozen voor Vetiver die het bos oproept en een frisse en licht zoete geur heeft, Abelmosk ook bekend als wilde Ambrette met een gemarkeerde Muskachtige geur en White Musk met houtachtige noten.

Inhoud 500ml.

GEBRUIK
Steek de stokjes in de fles en draai ze om de twee dagen ondersteboven voor een perfecte verspreiding van de geur.

2 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie