LakShmi - Pure Essentiële Oliën

Pure essentiële oliën

Een selectie van hoogwaardige essentiële oliën om je stemming en welzijn te verbeteren. Aromatherapie is een geweldige aanvulling op je natuurlijke huidverzorging en de geuren beïnvloeden je gemoedstoestand.

Actieve filters

Ahibero - 1

Ahibero

Prijs € 15,50

Zijn kruidige, aardse en muskusachtige geur wekt instinct en verbinding met de natuur op. Het is tijd om met al je zintuigen de schoonheid te laten voelen die ons omringt.

Ajowan - 1

Ajowan

Prijs € 12,25

Goed bij acne, rimpels, tegen huidveroudering en een vermoeide, futloze huid. Effectieve regenererende werking op striemen en littekens. Geeft energie en moed.

Amni Visnaga - 1

Amni Visnaga

Prijs € 32,95

Heeft weefsel ontspannende, krampstillende en vaatverwijdende eigenschappen. Goed voor het hart, bij nierproblemen, nierontstekingen en astma. Werkt kalmerend voor een geïrriteerde huid.

Benzoin Absolute - 1

Benzoin Absolute

Prijs € 10,10

Benzoin is een balsem voor de ziel. Goed tegen stress, nervositeit en bij depressie. Het elimineert het gevoel van afgunst, jaloezie en haat. Uitstekend cosmetisch middel voor een gevoelige en een beschadigde huid. Goed bij acne en couperose.

Bergamot - 1

Bergamot

Prijs € 19,50

Goed bij blaasontsteking en bij vrouwelijke onvruchtbaarheid. Het geeft vreugde is kalmerend en rustgevend, goed bij opwinding, depressie en angst.

Cardamom - 1

Cardamom

Prijs € 32,95

Zorgt voor een goede spijsvertering, geeft seksuele stimulans, versterkt het hart en de milt en is goed om uitzonderlijke situaties het hoofd te kunnen bieden.
Helpt mentale patronen te transformeren.

Roomse Kamille - 1

Roomse Kamille

Prijs € 24,95

Het geeft balans, voorkomt overdreven reacties, goed bij buikkrampen, maagproblemen en zweren veroorzaakt door nervositeit, goed in te zetten bij tegendraadsheid en prikkelbaarheid.

Kaneel - 1

Kaneel

Prijs € 35,95

Het ontwikkelt creativiteit, versterkt het zenuwstelsel en het hart. Helpt bij het creëren van warme en positieve gevoelens, verbetert de bloedcirculatie en helpt bij het zuiveren van de huid, verminderd de talgproductie.

Cistus - 1

Cistus

Prijs € 47,50

Cisteroos werkt antiseptisch, adstringerend en toniserend. Bovendien is het een hele goede toevoeging aan crèmes voor de verzorging van acne, vette en ontstoken huid.