Vette plantenoliën

Plantaardige vette oliën zijn voeding en verzorging voor de huid. Vette plantolie is een zeer goede drager om essentiële olie in de huid te loodsen d.m.v. bijvoorbeeld massage. Zowel inwendig als uitwendig dragen vette oliën bij aan een goede gezondheid en een gezonde huid. Ze voeden, verzachten, beschermen en hydrateren.

Actieve filters

Abrikozen Olie - 1

Abrikozen Olie

Prijs

Abrikozen olie geeft een droge en gevoelige huid comfort en maakt de opperhuid elastischer. Maak een vette planten olie nog intenser en persoonlijker door het toevoegen van enkele druppels essentiële olie.

Argan Olie - 1

Argan Olie

Prijs

Antioxiderende, verzachtende, hydraterende en sterk verstevigende eigenschappen. Het is een van de belangrijkste oliën voor huidverjonging dankzij het gehalte aan vitamines E en verschillende essentiële vetzuren. Maak een vette planten olie nog intenser en persoonlijker door het toevoegen van enkele druppels essentiële olie.

Jojoba Olie - 1

Jojoba Olie

Prijs

Het verjongt en stimuleert de doffe huid zonder ze te irriteren. Het constante gebruik van de olie ontspant de rimpels van de nek en het gezicht totdat ze zullen verminderen. Perfect voor een vette huid, normaliseert de talgproductie. Maak een vette planten olie nog intenser en persoonlijker door het toevoegen van enkele druppels essentiële olie.

Rozenbottel Olie - 1

Rozenbottel Olie

Prijs

Buitengewone olie die zeer effectief kan zijn bij de behandeling van verschillende soorten huidproblemen. Maak een vette planten olie nog intenser en persoonlijker door het toevoegen van enkele druppels essentiële olie.

Sesam Olie - 1

Sesam Olie

Prijs

Geeft een filterende en beschermende werking tegen ultraviolette straling. Geschikt voor alle huidtypes, heeft een verstevigende en stimulerende werking. Maak een vette planten olie nog intenser en persoonlijker door het toevoegen van enkele druppels essentiële olie.

Tarwekiem Olie - 1

Tarwekiem Olie

Prijs

Rijk aan vitamines, waaronder vitamine E (retinol), een krachtige antioxidant tegen huidveroudering en bevat vitamine A en D voor een regenererende en herstructurerende werking. Maak een vette planten olie nog intenser en persoonlijker door het toevoegen van enkele druppels essentiële olie.

Teunisbloem Olie - 1

Teunisbloem Olie

Prijs

Rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren. Het heeft buitengewone regeneratieve eigenschappen: verzachtend, revitaliserend, herstructurerend, anti-aging en anti-rimpel. Waardoor het een waardevol hulpmiddel is om de huid in al haar natuurlijke schoonheid te behouden. Maak een vette planten olie nog intenser en persoonlijker door het toevoegen van enkele druppels essentiële olie.