GRAPEFRUIT EXTRACT & ECHINACEA
Een uitzonderlijke synergie die de werkzaamheid van grapefruitpitextract (poeder) combineert met de weerstandsverhogende effecten van echinacea. Echinacea bevordert het natuurlijk afweersysteem; het activeert de aanmaak van witte bloedlichaampjes en het heeft een krachtige invloed op het afweersysteem. Het bevat uncaria tomentosa ook wel kattenklauw of cat’s claw genoemd en helpt om astma en ontstekingen van de urinewegen te behandelen, te herstellen van de bevalling, als een reiniger voor de nieren, om diepe wonden te genezen, tegen artritis, reuma en botpijnen, om ontstekingen en maagzweren te verlichten, om de cellulaire gezondheid te ondersteunen. Het bevat bioflavonoïden uit Bes Nigrum (zwarte bes) en oraal wordt zwarte bessenzaad-extract gebruikt voor tal van aandoeningen zoals; voor hyperlipidemie, hypertensie, reumatoïde artritis, menopauzale symptomen, premenstrueel syndroom (PMS), dysmenorroe en mastodynie, glaucoom, de ziekte van Alzheimer, infecties van de bovenste luchtwegen, verkoudheid, griep, hooikoorts, spiervermoeidheid, veneuze insufficiëntie en perifere arteriële ziekte (PAD), artrose, jicht, reumatoïde artritis (RA) en andere reumatische aandoeningen, diarree, koliek, hepatitis, leverziekte en epileptische aanvallen. Het is ook heel heilzaam tegen hoest, kinkhoest, verkoudheid, urineweginfecties, oedeem en blaasstenen. En het is zeer rijk aan vitamine C verkregen uit rozenbottels. Vitamine C heeft een functie als antioxidant in het lichaam en is nodig voor de vorming van bindweefsel, de opname van ijzer en het in stand houden van de weerstand.

GEBRUIK
In het eerste instantie volg je het voorschrift van je arts. In het algemeen raden we aan om 1 tot 3 capsules in te nemen tijdens de drie hoofdmaaltijden met water of een warme drank. Uitgaande van 3 tabletjes per dag, gaat 1 doos 30 dagen mee. Gebruik het slechts in een kuur van 1 maand en dan een stop en erna weer 1 maand. Houdbaarheid: Sluit de pot goed af na gebruik, bewaar op een koele plaats, bescherm het tegen het licht. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken na het verstrijken van de conserveringstermijn. Waarschuwingen: de aanbevolen hoeveelheden niet overschrijden.

Inhoud 90 stuks.

INCI
E.S. Grapefruit (Citrus grandis L.) zaad, Uncaria (Uncaria tormentosa D.C.) schors, Echinacea (Echinacea angustifolia L.) wortel, Cellulose, Rozenbottel E.S. (Rosa canina L.) fruit; Ribes (Ribes nigrum L.) blad, Antiklontermiddel: colloïdaal silica, magnesiumstearaat, Stabilisator: glycerol. Inhoud plantaardige ingrediënten per dagelijkse dosis: Citrus grandis L.360 mg, Uncaria Tormentosa D.C. 360 mg, Echinacea angustifolia L. 360 mg, rozenbottel L. 180 mg, Ribes Nigro L. 180 mg.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie