GRAPEFRUIT EXTRACT & TRIPHALA
Triphala betekent drie vruchten. Het is een gelijke combinatie van drie vruchten; Amalaki (Phyllantus emblica), Haritki (Terminalia chebua) en Bibhitaki (Terminalia belerica). Het is de meest voorkomende en bekendste formule in Ayurveda. Een van zijn meest interessante eigenschap is dat het alle drie de dosha’s in evenwicht brengt. Hierbij zijn de buitengewone eigenschappen van het grapefruitzaadextract aan toegevoegd. Anti-microbieel, verminderd de belangrijkste ziekten van de huid, effectief bij mond en keelaandoeningen, goed bij urineweginfecties, het is een krachtige en een effectieve ontstekingsremmer, werkt ondersteunend bij griep, gastritis, parasitisme en allergie.

GEBRUIK
Volg steeds het voorschrift van uw arts. Over het algemeen wordt aanbevolen om 2 tot 4 capsules per dag in te nemen bij de drie hoofdmaaltijden met water of een warme kruidenthee. Hoe te bewaren: Bewaar op een koele plaats, uit de buurt van licht. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruik na het verstrijken van de conserveringstermijn. Waarschuwingen: de aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden.

Inhoud 2 strips van 15 capsules.

INCI
ext. Sec Grapefruit (Citrus grandis L.) zaden 45%, Antiklontermiddel: siliciumdioxide, glycerol; Triphala-poeder (Amalaki – Phyllantus emblica L. – fruit, Bibhitaki – Terminalia belerica Roxb. – fruit; Haritaki – Terminalia chebula retz. – fruit) 24%; Verdikkingsmiddel: plantaardige gelatine.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie