GRAPEFRUIT SEED EXTRACT
Vloeibaar extract van grapefruitzaad. Nobelprijswinnaar Jacob Harich ontdekte de uitzonderlijke antimicrobiële werking van het extract van grapefruitzaden. Het is antimicrobieel, effectief tegen de belangrijkste ziekten van/op de huid, mond, keel, hoofdhuid en haar, genitaal systeem en nagels. Het is een effectieve ontstekingsremmer, ook in het geval van griep, gastritis, parasitose, allergie. Het is ook erg nuttig op preventief niveau, wanneer het nodig is om een ​​verzwakt immuunsysteem te versterken. Het product is afgeleid van zaden, pulp en witte vliezen van grapefruit. Het heeft het vermogen om de groei van een grote verscheidenheid aan bacteriën, schimmels, virussen en parasieten te vernietigen of te remmen. Het is effectief tegen schadelijke ziektekiemen, zelfs als het verdund is. Een essentieel product in jouw EHBO-kit, geschikt voor meerdere doeleinden.

CONTRA INDICATIE
Grapefruit is in staat de werking van sommige medicijnen te versterken, te verzwakken of zelfs teniet te doen. Bij medicijn gebruik, bij het nemen van bloedverdunners, bij zwangerschap of het geven van borstvoeding raadpleeg dan eerst je huisarts voor het gebruik van dit voedingssupplement.

  • Voor uitwendig gebruik is het effectief gebleken in het geval van: acne, koortsblaasjes, roos, gorgelen voor keelpijn en spoelen voor tandvleesontsteking en andere ontstekingen, wratten, voetschimmel, nagelmycose, irritatie door het scheren, overmatige transpiratie.

GEBRUIK
Per aandoening beoordelen. Ter indicatie, hier zijn enkele voorbeelden:
Bij roos, 8-10 druppels bij elke keer het gebruik van een shampoo.
Acne: 5 druppels toegevoegd aan elke keer het gebruik van een reiniger of 20 druppels in rozenwater sprayen als tonic.
Spoelen of gorgelen: 5 tot 20 druppels extract in 200 ml water.
Koortsblaasjes: 1 pure druppel op het gebied.
Schimmelnagel: 1-2 druppels boven en onder de nagel, om de effectiviteit te vergroten, meng het met een druppel essentiële olie Tea tree of Tijm.
Voetschimmel: 20 druppels in het water van het voetenbad.

  • Voor intern gebruik raden artsen het aan in het geval van:

Candida albicans. Bij sommige vormen van artritis die verband houden met infecties. Bescherming tegen bacteriën. Verkoudheid en virale invloeden. Vergiftiging door bedorven voedsel. Infecties van het urogenitale kanaal.
GEBRUIK:
Over het algemeen varieert de dosis van 3 tot 12 druppels verdund in water of vruchtensap (het is erg bitter), driemaal per dag in te nemen. Drink nooit puur.

  • Voor huishoudelijk gebruik:

Uitstekend voor het spoelen van voedsel. Voor het verwijderen van schimmel. Voor het desinfecteren van wasgoed bij elke wasbeurt. Wassen van badkuipen, douches, zwembaden en om zonnebanken te desinfecteren. Om een goede hygiëne voor keukengereedschap te garanderen, snijplanken inbegrepen.
GEBRUIK:
20 druppels in het wasprogramma. 20 druppels per liter water om fruit, groenten, vis te wassen, etc. 20 druppels in een emmer water om vloeren, douches, badkuipen, solarium te desinfecteren. 10 druppels in 300 ml water om de tandenborstels 10 minuten onder te dompelen.

Inhoud 30ml.

INCI
Citrus Grandis (Grapefruit) Zaadextract, Quassia Amara (Betterwood) Houtextract, Aloë Ferox Leaf Extract,
Glicerin, Aqua, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citroenzuur.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie