BAIMS Make-Up - Brushes en Pallettes

Accessoires

Brushes en het exclusieve bamboo pallette om zelf jouw make-up tinten samen te stellen.

Actieve filters

Bamboo Palette om zelf te vullen! - 1

Bamboo Palette om zelf te vullen!

Prijs

Het stijlvolle bamboepalet kan gemakkelijk en variabel worden gevuld met je favoriete poederproducten van BAIMS. Dankzij het super praktische magnetische mechanisme is er ruimte voor alle poeders & eyeshadows. Deksel erop, veilig en ruimtebesparend wanneer je onderweg bent. In de badkamer is het palet, dat voornamelijk van bamboe is gemaakt, natuurlijk een echte eyecatcher. Het deksel kan gemakkelijk in alle richtingen geopend en gesloten worden.

Het palette wordt leeg geleverd, je vult het met de refill poeder producten van Baims.

Rounded Kabuki Brush - 1

Rounded Kabuki Brush

Prijs

Voor het aanbrengen en bewerken van make-up Deze compacte multifunctionele kwast ligt heerlijk in de hand en door zijn ronde vorm kan de make-up zo worden aangebracht dat deze er volkomen natuurlijk uitziet. Met ronddraaiende bewegingen werk je de textuur in een mum van tijd zacht en foutloos in de huid.

Mini Angled Kabuki - 1

Mini Angled Kabuki

Prijs

Ideaal voor het aanbrengen van blush, bronzer, contour of voor het aanbrengen en bewerken van concealer. Met de mini kabuki en zijn afgeschuinde vorm kan vloeibare en crèmige concealer eenvoudig en efficiënt rond de gevoelige ogen worden aangebracht en verwerkt. De borstel verbergt donkere gebieden en roodheid en bedekt op betrouwbare wijze onvolkomenheden of donkere kringen. Het is ook perfect voor het toevoegen van highlights of het aanbrengen van oogschaduw op het hele ooglid. C

Powder Brush - 1

Powder Brush

Prijs

De Powder Brush is fantastisch voor het aanbrengen en bewerken van poeder. De dichte, zachte haren zijn ideaal voor een vederlichte dekking en een gladde, gelijkmatige afwerking bij het aanbrengen van losse of compacte poeder.

All Over Fan Brush - 1

All Over Fan Brush

Prijs

Voor highlighter, blush, bronzer en poeder De waaiervormige, zachte borstel maakt het mogelijk om met highlighter, blush of bronzer een volledig natuurlijk resultaat te bereiken. Het verdeelt ook overtollig poeder over het gezicht en zorgt voor een egale teint.

Eyeshadow Brush - 1

Eyeshadow Brush

Prijs

Voor het aanbrengen en blenden van oogschaduw. Het is een zachte, pluizige mengborstel voor het blenden van oogschaduw. Met de puntige potloodborstel kun je de oogschaduw verzachten en blenden. Geschikt om te markeren als je slechts een kleine en lichte pure toepassing wilt.

Eye Shader Brush - 1

Eye Shader Brush

Prijs

Voor het aanbrengen van oogschaduw Dankzij de platte, ronde vorm is het penseel perfect voor het aanbrengen van oogschaduw langs de wimperlijn en op het hele ooglid. Het kan worden gebruikt om kleuren met elkaar te combineren en sexy "smokey eyes" te creëren.

Brow & Eyeliner Brush - 1

Brow & Eyeliner Brush

Prijs

Voor een precieze eyeliner en om de wenkbrauwen te vullen Met de Brow & Eyeliner en zijn compacte, afgeschuinde vorm kunnen zowel fijne als bredere lijnen worden getrokken. Het vult de wenkbrauwen ook optisch en laat ze voller lijken, wat gemakkelijk is te doen met korte penseelstreken. Daaropvolgende vervaging zorgt voor een zachtere uitstraling. De borstel is ideaal voor poeder- en crèmeproducten.