Best verkochte producten

Self Tan Foam Medium - 1

Self Tan Foam Medium

Prijs

Onze Self Tan Foam is een luchtige mousse die de huid van het lichaam van een prachtige bruine teint voorziet. Door de natuurlijke ingrediënten en super peptides wordt de huid niet alleen gebruind, maar ook maximaal verzorgd. Doordat de foam zo verzorgend is, krijg je een mooi egaal resultaat.

Regenesis Cream - 1

Regenesis Cream

Prijs

De regenesis lijn is speciaal bedoeld voor de meest gevoelige huiden met ontstekingen en huidproblemen. Deze medische crème vermindert roodheid, geschikt voor de gevoelige huid, vatbaar voor allergieën, roodheid, ontstekingen, brandwonden en ongewenste vlekken en couperose en rosacea.

Xtreme Gold Cream - 1

Xtreme Gold Cream

Prijs

Verbetert de elasticiteit van de huid met een langdurige hydraterende werking dankzij de exclusieve actieve ingrediënten van aloë, kaasjeskruid, mallow, roos, hyaluronzuur en in het bijzonder Pentavitin, een complex van natuurlijke suikers dat garandeert een onmiddellijke diepe hydratatie geeft, waarvan het geteste effect 72 uur aanhoudt. SPF 15.

Fairness Daily Day Cream - 1

Fairness Daily Day Cream

Prijs

Deze bio-actieve mix van verhelderende botanische extracten van kurkuma, zoethout, papaja en gojibes is natuurlijk geformuleerd met behulp van ayurvedische principes en is verrijkt met een aminozuurcomplex om tekenen van hyperpigmentatie te corrigeren, de teint te versterken en de huidskleur in balans te brengen.