Best verkochte producten

Field Maliot Hair Conditioner - 1

Field Maliot Hair Conditioner

Prijs

Een conditioner van Moringa-zaden verhoogt de doorkambaarheid van het haar, waardoor het zacht en volumineus wordt. Rijk aan extracten van zoete klaver, kamille en calendula die de huid regenereren en beschermen tegen ongunstige omgevingsomstandigheden en de wortels van de haren gaan versterken.

Hamsa Gel Serum - 1

Hamsa Gel Serum

Prijs

Heerlijke anti-age oogcontourgel speciaal tegen donkere kringen, wallen en rimpels bij de oogcontour. Wordt snel opgenomen door de huid, hydrateert, verstevigt en geeft een rimpel-opvullend effect. 

Fairness Daily Day Cream - 1

Fairness Daily Day Cream

Prijs

Deze bio-actieve mix van verhelderende botanische extracten van kurkuma, zoethout, papaja en gojibes is natuurlijk geformuleerd met behulp van ayurvedische principes en is verrijkt met een aminozuurcomplex om tekenen van hyperpigmentatie te corrigeren, de teint te versterken en de huidskleur in balans te brengen.

Synergie Growth & Oneness - 1

Synergie Growth & Oneness

Prijs

Deze synergie is een mix van zuivere, verkwikkende, kruidige, zoete en omhullende etherische oliën. Deze blend zuivert de lucht, je fysieke en subtiele lichamen en activeert tegelijkertijd de circulatie van levensenergie; Prana of Qi.