Dermoplant - Natuurlijke Huidverbetering

Dermoplant

Elke DermoPlant-lijn is dermatologisch getest en klinisch bewezen om een ​​specifiek doel te bereiken: intense hydratatie, lifting, anti-aging of therapeutisch.

Actieve filters

Céleste Gentle Scrub - 1

Céleste Gentle Scrub

Prijs

Céleste Exfoliating Scrub voegt een extra stap aan je huidverzorging toe. Door de oppervlakkige dode cellen en onzuiverheden subtiel te verwijderen zonder de beschermende dunne laag van de huid aan te tasten, laat het je huid heerlijk zacht & soepel achter.  

HydraIntense Serum - 1

HydraIntense Serum

Prijs

HydraIntense Serum is een hydraterende booster die de tekenen van veroudering voorkomt door cel-uitdroging actief tegen te gaan. Allergeenvrij, met hoogwaardige en gecertificeerde actieve ingrediënten, de niet-vette geltextuur wordt zeer snel door de huid opgenomen.

CicArgent Cream - 1

CicArgent Cream

Prijs

CicArgent Cream bevordert de genezing van de huid, zowel aan de oppervlakte als in de diepte. Met een lichte, aangename textuur en verzachtende eigenschappen, kalmeert het de geïrriteerde en jeukende huid en beschermt het tegelijkertijd. 

Céleste Body Cream - 1

Céleste Body Cream

Prijs

Céleste Body Crème is een allergeenvrije, zeer actieve crème met intens hydraterende, verzachtende en verjongende eigenschappen. Regelmatig aanbrengen zal de natuurlijke collageen- en elastinekwaliteit van de huid versterken, terwijl de hydratatieniveaus in evenwicht worden gehouden.