PRE CLEANSING BALM KRX
De Pre Cleanse Balm van KrX is een melkachtige balsemformule die alle sporen van make-up verwijdert en de perfecte eerste reiniging is. Double Cleanse verwijdert alle sporen van make-up volledig, zelfs waterproof make-up en mascara. Te gebruiken in de salon of als thuisverzorging. Make-up, met name waterproof make-up, kan meestal niet worden verwijderd door water en reinigingsmiddel. Wanneer make up zich ophoopt op de huid, leidt dit tot verstopping van de poriën, irritatie, puistjes en dit is een van de belangrijkste oorzaken van acne. Onze Balm to oil to milk Pre Cleanse Balm is de perfecte optie om alle make-up volledig te verwijderen, inclusief de waterproof make-up zonder resten achter te laten. Dit helpt bij een grondige reiniging van het gezicht. Dit zorgt er ook voor dat er geen residu van make up achter blijft, dat puistjes en irritaties kan veroorzaken. Het is doordrenkt met collageen, zodat het de huid glad en stevig maakt. Een perfecte eerste reiniging, hierna gebruikt u uw andere dagelijkse reiniger.


INHOUD 

GEBRUIK
Aanbrengen op de droge huid als eerste reiniging. Verwijderen met warm water en een doek en vervolg met de 2de dagelijkse reiniger.

INCI
Isopropyl palmitate, Microcrystalline wax, Candelilla wax, Hydrogenated Polydecene, PEG-20 Triisostearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Lavender extract, Hydrogenated olive oil, Squalane, PEG-3 Glycerol Triisostearate, Pentaerythritol Tetraisostearate, Collagen, Cetyl Ethyl Hexanoate.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie