Actieve filters

Lavender Tonic - 1

Lavender Tonic

Prijs € 22,10

Een zachte, verfrissende en kalmerende tonic.

Jala Neutrale Douche/Bad Schuim - 1

Jala Neutrale Douche/Bad Schuim

Prijs € 14,25

Voor het hele gezin, natuurlijk, zacht en beschermend. Deze douche/badschuim geeft je een ongelofelijke en aangename dagelijkse ervaring, met de toevoeging van Lakshmi essentiële oliën is het mogelijk om de geur aan te passen en te genieten van een eigen uniek klaargemaakt aromatherapie bad/doucheritueel.

Firming Cream - 1

Firming Cream

Prijs € 46,25

Intens verstevigende borst– en lichaamscrème. Een emulsie die de spierspankracht en de stevigheid herstelt bij een vermoeide en verslapte huid.

Lip Pencil Nude - 1

Lip Pencil Nude

Prijs € 13,25

Omlijn de lippen met het Lakshmi lippenpotlood om de vorm ervan te versterken.

Cell Tonic Douche/Bad Schuim - 1

Cell Tonic Douche/Bad Schuim

Prijs € 18,00

Douche- en bath shower gel met een mengsel van uiterst zachte werkstoffen die de reinigende kracht verzekeren met respect voor de natuurlijke hydrolipidenfilm van de huid, voor een grondig gereinigd en ontspannen lichaam. Dit product maakt deel uit van de Garshan Tonic-behandeling die het silhouet vormt en de plaatselijke problemen aanzienlijk vermindert voor een zichtbaar steviger en strakkere huid van de behandelde gebieden.

Flat Abdomen Cream - 1

Flat Abdomen Cream

Prijs € 46,25

Voor een zichtbaar plattere en strakkere buik. Deze crème combineert guarana, smeerwortel, paardenstaart en andere zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten om de verslapping van de weefsels en de vorming van striae tegen te gaan. Stimuleert de aanmaak van huidondersteunende eiwitten.

City Detox Box - 1

City Detox Box

Prijs € 150,00

Bestrijdt verontreiniging van de huid en beschermt tegen oxidatieve stress, draagt bij aan ontgifting en verbetert de barrièrefunctie van de huid. Roodheid kalmeert, tekenen van veroudering verminderen en de productie van talg wordt in evenwicht gebracht, terwijl de huid gevoed en gehydrateerd wordt.

Primer Perfecting Matte Base - 1

Primer Perfecting Matte Base

Prijs € 28,95

Voor een egale en matte teint, verdoezelt oneffenheden op een zachte manier.

Primer Eyes - 1

Primer Eyes

Prijs € 21,75

Deze oogprimer is een crème die de huid egaal en helder maakt, ideaal als basis voor oogschaduw en camoufleert donkere kringen.

Lightening Serum - 1

Lightening Serum

Prijs € 38,95

Dit serum heeft een extra hoge concentratie werkstoffen voor het oplichten en verminderen van plaatselijke pigmentvlekken die veroorzaakt worden door: leeftijd, zon en zwangerschap.

Argan Moisturizing Face Cream - 1

Argan Moisturizing Face Cream

Prijs € 34,95

De crème beschermt de huid, voorkomt uitdroging en helpt veroudering van de huid tegengaan door de toevoeging van arganolie, sheaboter en zoete amandelolie.

Crio Cell Cream - 1

Crio Cell Cream

Prijs € 38,95

Deze speciale formule, aanbevolen voor de gevoelige, tere huid, huid die kwetsbaar is voor haarvaten, dankt haar buitengewone doeltreffendheid aan de synergie van actieve ingrediënten zoals bosbes en paardenkastanje die een actie werking hebben die gericht is op het verlichten van zwelling en lokale pijn in de benen, veroorzaakt door stagnatie van vloeistoffen.