LakShmi Body Rituals

LakShmi Body Rituals

Lakshmi: producten voor huid- en lichaamsverzorging, deze kwalitatief hoogstaande producten worden geproduceerd aan de hand van Ayurvedische recepten, en op basis van zuivere en natuurlijke ingrediënten.

Actieve filters

Crio Cell Cream - 1

Crio Cell Cream

Prijs € 38,95

Deze speciale formule, aanbevolen voor de gevoelige, tere huid, huid die kwetsbaar is voor haarvaten, dankt haar buitengewone doeltreffendheid aan de synergie van actieve ingrediënten zoals bosbes en paardenkastanje die een actie werking hebben die gericht is op het verlichten van zwelling en lokale pijn in de benen, veroorzaakt door stagnatie van vloeistoffen.

Liquid Hand Soap - 1

Liquid Hand Soap

Prijs € 14,95

Voor het hele gezin, natuurlijk, verzachtend en beschermend. Dankzij actieve plantaardige werkstoffen, is deze all in one zeep, zacht voor de huid en voor de slijmvliezen, vrij van dioxaan, ethyleenoxide en nitrosamine, is het daarom een zeer zachtaardige zeep die wordt aanbevolen voor het veelvuldig wassen dankzij het zuur pH 5,5 – 6, die identiek aan dat van de opperhuid is.

Cell Draining Douche/Bad Schuim - 1

Cell Draining Douche/Bad Schuim

Prijs € 18,00

Zachte douchegel waarvan de reinigende werking wordt verzekerd door een mengsel van uiterst zachte werkstoffen die de natuurlijke hydrolipidenfilm van de huid respecteert, voor een grondig schone en tegelijkertijd ontspannen lichaamshuid. Geformuleerd als aanvulling op de Garshan Dren-behandeling voor oedemateuze cellulite.

Flexibility Douche/Bad Schuim - 1

Flexibility Douche/Bad Schuim

Prijs € 40,25

Het bad is een integraal onderdeel van de Ayurvedische dagelijkse routine. Baden verrijkt met kruiden en etherische oliën zijn ook populaire vormen van aromatherapie. Ondersteunend bij de behandeling van reumatische pijn en bij spierpijn voor en na sportbeoefening.

Thermo-Active Reducing Douche/Bad Schuim - 1

Thermo-Active Reducing Douche/Bad Schuim

Prijs € 18,00

Zachte douchegel waarvan de reinigende werking wordt verzekerd door een mengsel van uiterst zachte werkstoffen die de natuurlijke hydrolipidenfilm  van de huid respecteert, voor een grondig schone en tegelijkertijd ontspannen lichaamshuid. Geformuleerd als aanvulling op de Garshan Slim behandeling voor hardnekkige en compacte cellulite.

Shampoo voor fijn en gevoelig haar - Pitta - 1

Shampoo voor fijn en gevoelig haar - Pitta

Prijs € 18,00

Een extra zachte shampoo die fijn, poreus of gestrest haar herstelt en het beschermt tegen kleurstoffen en chemische behandelingen.

Jala Neutrale Douche/Bad Schuim - 1

Jala Neutrale Douche/Bad Schuim

Prijs € 14,25

Voor het hele gezin, natuurlijk, zacht en beschermend. Deze douche/badschuim geeft je een ongelofelijke en aangename dagelijkse ervaring, met de toevoeging van Lakshmi essentiële oliën is het mogelijk om de geur aan te passen en te genieten van een eigen uniek klaargemaakt aromatherapie bad/doucheritueel.

Firming Cream - 1

Firming Cream

Prijs € 46,25

Intens verstevigende borst– en lichaamscrème. Een emulsie die de spierspankracht en de stevigheid herstelt bij een vermoeide en verslapte huid.

Cell Tonic Douche/Bad Schuim - 1

Cell Tonic Douche/Bad Schuim

Prijs € 18,00

Douche- en bath shower gel met een mengsel van uiterst zachte werkstoffen die de reinigende kracht verzekeren met respect voor de natuurlijke hydrolipidenfilm van de huid, voor een grondig gereinigd en ontspannen lichaam. Dit product maakt deel uit van de Garshan Tonic-behandeling die het silhouet vormt en de plaatselijke problemen aanzienlijk vermindert voor een zichtbaar steviger en strakkere huid van de behandelde gebieden.

Flat Abdomen Cream - 1

Flat Abdomen Cream

Prijs € 46,25

Voor een zichtbaar plattere en strakkere buik. Deze crème combineert guarana, smeerwortel, paardenstaart en andere zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten om de verslapping van de weefsels en de vorming van striae tegen te gaan. Stimuleert de aanmaak van huidondersteunende eiwitten.

Crio Ice Gel - 1

Crio Ice Gel

Prijs € 19,50

Deze verfrissende en verzachtende gel vermindert de zwelling en pijn veroorzaakt door ophoping van gifstoffen en een slechte bloedsomloop.

Draining Cell Cream - 1

Draining Cell Cream

Prijs € 45,95

Het regelmatig gebruik van de Garshan Dren Cream vermindert de sinaasappelhuid en oedeem.