LakShmi Holistic Body Rituals

LakShmi Body Rituals

Lakshmi: producten voor huid- en lichaamsverzorging, deze kwalitatief hoogstaande producten worden geproduceerd aan de hand van Ayurvedische recepten, en op basis van zuivere en natuurlijke ingrediënten.

Actieve filters

Liquid Hand Soap - 1

Liquid Hand Soap

Prijs

Voor het hele gezin, natuurlijk, verzachtend en beschermend. Dankzij actieve plantaardige werkstoffen, is deze all in one zeep, zacht voor de huid en voor de slijmvliezen, vrij van dioxaan, ethyleenoxide en nitrosamine, is het daarom een zeer zachtaardige zeep die wordt aanbevolen voor het veelvuldig wassen dankzij het zuur pH 5,5 – 6, die identiek aan dat van de opperhuid is.

Holi Body Lotion - 1

Holi Body Lotion

Prijs

Color your soul met deze voedende en verstevigende bodycrème met sheaboter! Een fantastische cream om na een bad of douche te gebruiken, herstelt de huid, geeft zachtheid en bescherming, de huid voelt glad, gehydrateerd en fluweelzacht aan.

En hoe leuk is het om deze kleurrijke lotion cadeau te doen!

Flat Abdomen Cream - 1

Flat Abdomen Cream

Prijs

Voor een zichtbaar plattere en strakkere buik. Deze crème combineert guarana, smeerwortel, paardenstaart en andere zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten om de verslapping van de weefsels en de vorming van striae tegen te gaan. Stimuleert de aanmaak van huidondersteunende eiwitten.

Crio Booster On The Go - 1

Crio Booster On The Go

Prijs

Een kalmerende en hydraterende twee-fasevloeistof die de huid zacht, gehydrateerd en van nature elastisch houdt. Speciaal ontwikkeld om vermoeide benen ontspanning te bieden. De natuurlijke actieve ingrediënten werken snel in op vermoeide en gezwollen benen, waardoor ze onmiddellijk lichter aanvoelen.

Flat Abdomen Oil - 1

Flat Abdomen Oil

Prijs

Voor iedereen met buikklachten en bij het verminderen van de omvang, bevordert het afslanken. Voor een plattere en strakkere buik. Geconcentreerde synergie van essentiële oliën en plantaardige oliën rijk aan essentiële vetzuren, krachtige antioxidanten en cellulaire beschermers.

Crio Legs Cream - 1

Crio Legs Cream

Prijs

De frisse textuur van Crio Legs Cream vermindert het gevoel van zwaarte en vermoeidheid in de benen vanaf de eerste toepassing. Paardenkastanje, pepermunt, slagersbezem, bosbes, ananas en eucalyptus vormen een unieke combinatie van zeer effectieve stoffen die de aderen versterken en tegelijkertijd gezwollen en pijnlijke benen versterken en verlichten. 

Art Reum Massage Olie - 1

Art Reum Massage Olie

Prijs

Dit is een plantaardige massageolie verrijkt met een blend van essentiële oliën van arnica, eucalyptus en rozemarijn. Deze oliën werken synergetisch samen om pijn in spieren en gewrichten te verminderen doordat ze de weefsels ontspannen en verwarmen.