Crio Gamathi

Crio Gamathi

Spataders & zware benen

Actieve filters

Crio Cell Cream - 1

Crio Cell Cream

Prijs € 38,95

Deze speciale formule, aanbevolen voor de gevoelige, tere huid, huid die kwetsbaar is voor haarvaten, dankt haar buitengewone doeltreffendheid aan de synergie van actieve ingrediënten zoals bosbes en paardenkastanje die een actie werking hebben die gericht is op het verlichten van zwelling en lokale pijn in de benen, veroorzaakt door stagnatie van vloeistoffen.

Crio Ice Gel - 1

Crio Ice Gel

Prijs € 19,50

Deze verfrissende en verzachtende gel vermindert de zwelling en pijn veroorzaakt door ophoping van gifstoffen en een slechte bloedsomloop.

Protective Fluid - 1

Protective Fluid

Prijs € 20,50

Een vochtherstellende spray met een bijzonder vaatwand beschermende werking om de circulatie te verbeteren en de kwetsbaarheid van de kleine bloedvaten te gaan verminderen.

Crio Gamathi Vials - 1

Crio Gamathi Vials

Prijs € 59,50

Een intensieve ampul voor het behouden en het verkrijgen van mooie benen. Het verhoogt de microcirculatie, de afvoer van vocht, het versterkt de haar- en bloedvaten en vermindert roodheden en vochtophopingen.

Natural Ahimsa Silk Gloves - 1

Natural Ahimsa Silk Gloves

Prijs € 34,00

Een perfect alternatief voor de Ayurvedische massage met kruidenoliën is de Ayurveda Garshan-massage: een massage met ruw zijden handschoenen waarbij geen olie wordt gebruikt.

Kaya Body Gommage - 1

Kaya Body Gommage

Prijs € 40,70

Mechanische exfoliant geschikt om de huid glad te maken en te ontdoen van dode huidcellen zodat deze glad, fluweel zacht en stralend wordt.