Slim

Slim

Cellulite & vetverbranding

Actieve filters

Thermo-Active Reducing Douche/Bad Schuim - 1

Thermo-Active Reducing Douche/Bad Schuim

Prijs € 18,00

Zachte douchegel waarvan de reinigende werking wordt verzekerd door een mengsel van uiterst zachte werkstoffen die de natuurlijke hydrolipidenfilm  van de huid respecteert, voor een grondig schone en tegelijkertijd ontspannen lichaamshuid. Geformuleerd als aanvulling op de Garshan Slim behandeling voor hardnekkige en compacte cellulite.

Thermoactive Reducing Cream - 1

Thermoactive Reducing Cream

Prijs € 47,25

Buitengewoon effectief bij lokale en overtollige rondingen. Een nieuwe textuur die een aangenaam gevoel van lichtheid en zachtheid op de huid achterlaat en een afslankend en tegelijkertijd verstevigend effect garanderen voor 24h.

Thermo-Active Reducing Oil Non Oil - 1

Thermo-Active Reducing Oil Non Oil

Prijs € 39,90

De “vetverbrandende” natuurlijke actieve ingrediënten: Centella Asiatica, Paardenkastanje, Gember, Kurkuma en Helichrysum, bevorderen de eliminatie van overtollige vloeistoffen en verbeteren de perifere circulatie.

Thermoactive Vials - 1

Thermoactive Vials

Prijs € 59,80

Micro-emulsie ampullen met Geldium Cartilagineum (rode algen extract). De ampullen zorgen ervoor dat de cellen hun juiste vetbalans krijgen en behouden. Ze stimuleren en verbeteren de bloedcirculatie en remmen de ontwikkeling en ophoping van vet in de cellen.

Salt Glow Scrub - 1

Salt Glow Scrub

Prijs € 34,95

Een heerlijke mineralen zout-scrub voor een natuurlijke exfoliatie. Het maakt de huid glad en zacht. Elimineert schilferige hoorncellen en stimuleert de celvernieuwing.

Natural Ahimsa Silk Gloves - 1

Natural Ahimsa Silk Gloves

Prijs € 34,00

Een perfect alternatief voor de Ayurvedische massage met kruidenoliën is de Ayurveda Garshan-massage: een massage met ruw zijden handschoenen waarbij geen olie wordt gebruikt.

Kaya Body Gommage - 1

Kaya Body Gommage

Prijs € 40,70

Mechanische exfoliant geschikt om de huid glad te maken en te ontdoen van dode huidcellen zodat deze glad, fluweel zacht en stralend wordt.