Tonic

Tonic

Cellulite & versteviging

Actieve filters

Cell Tonic Douche/Bad Schuim - 1

Cell Tonic Douche/Bad Schuim

Prijs € 18,00

Douche- en bath shower gel met een mengsel van uiterst zachte werkstoffen die de reinigende kracht verzekeren met respect voor de natuurlijke hydrolipidenfilm van de huid, voor een grondig gereinigd en ontspannen lichaam. Dit product maakt deel uit van de Garshan Tonic-behandeling die het silhouet vormt en de plaatselijke problemen aanzienlijk vermindert voor een zichtbaar steviger en strakkere huid van de behandelde gebieden.

Cell Tonic Cream - 1

Cell Tonic Cream

Prijs € 43,75

Deze crème is rijk aan functionele plantenextracten die synergetisch werken en een stimulerende, tonifiërende en drainerende werking hebben.

Thermo-Active Tonic Oil Non Oil - 1

Thermo-Active Tonic Oil Non Oil

Prijs € 39,90

Het bevat extracten van zonnebloemolie, druivenpitolie, zoete amandelolie en rijstolie, rijk aan antioxidanten en met anti-aging eigenschappen die de gladheid en textuur van de huid zichtbaar verbeteren.

Hyperactivating Vials - 1

Hyperactivating Vials

Prijs € 59,80

Micro Emulsie Ampullen met Geldium Cartilagineum en Rood Zeewier extract. De ampullen zorgen ervoor dat de cellen hun juiste vetbalans krijgen en behouden. Ze stimuleren en verbeteren de bloedcirculatie en remmen de ontwikkeling en ophoping van vet in de cellen.

Salt Glow Scrub - 1

Salt Glow Scrub

Prijs € 34,95

Een heerlijke mineralen zout-scrub voor een natuurlijke exfoliatie. Het maakt de huid glad en zacht. Elimineert schilferige hoorncellen en stimuleert de celvernieuwing.

Natural Ahimsa Silk Gloves - 1

Natural Ahimsa Silk Gloves

Prijs € 34,00

Een perfect alternatief voor de Ayurvedische massage met kruidenoliën is de Ayurveda Garshan-massage: een massage met ruw zijden handschoenen waarbij geen olie wordt gebruikt.

Kaya Body Gommage - 1

Kaya Body Gommage

Prijs € 40,70

Mechanische exfoliant geschikt om de huid glad te maken en te ontdoen van dode huidcellen zodat deze glad, fluweel zacht en stralend wordt.