LakShmi Face Rituals

LakShmi Face Rituals

Lakshmi: producten voor huid- en lichaamsverzorging, deze kwalitatief hoogstaande producten worden geproduceerd aan de hand van Ayurvedische recepten, en op basis van zuivere en natuurlijke ingrediënten.

Actieve filters

Sublime Lift Filler - 1

Sublime Lift Filler

Prijs € 55,95

Geschikt voor een opvullende werking van gelokaliseerde rimpels. Het bestrijdt vroegtijdige tekenen van huidveroudering en houdt de huid fris en stevig met 30% afname van de diepte van de rimpels in slechts 30 dagen!

Before & After Sun - 1

Before & After Sun

Prijs € 26,25

Geschikt na elk langdurig contact met de zon om de natuurlijke celvernieuwing van de huid te bevorderen en de negatieve effecten van een intense blootstelling aan de zon te verminderen (zonnebrand, trekkende huid en roodheid). Of gebruik het vóór blootstellen aan de zon dan bevordert het het natuurlijke pigmentatieproces van de huid en zal het de kleur van de teint intensiveren.

Iris 24h Cream - 1

Iris 24h Cream

Prijs € 45,75

Voor de gevoelige huid, vatbaar voor allergieën, roodheid, brandwonden en ongewenste vlekken en couperose.

Lifting Repair Serum - 1

Lifting Repair Serum

Prijs € 35,50

Een serum met een hoge werkzaamheid dat, dankzij de aanwezigheid van innovatieve plantaardige actieve ingrediënten, effectief inwerkt op de imperfecties van de ogen.

Lavender Tonic - 1

Lavender Tonic

Prijs € 22,10

Een zachte, verfrissende en kalmerende tonic.

City Detox Box - 1

City Detox Box

Prijs € 150,00

Bestrijdt verontreiniging van de huid en beschermt tegen oxidatieve stress, draagt bij aan ontgifting en verbetert de barrièrefunctie van de huid. Roodheid kalmeert, tekenen van veroudering verminderen en de productie van talg wordt in evenwicht gebracht, terwijl de huid gevoed en gehydrateerd wordt.

Lightening Serum - 1

Lightening Serum

Prijs € 38,95

Dit serum heeft een extra hoge concentratie werkstoffen voor het oplichten en verminderen van plaatselijke pigmentvlekken die veroorzaakt worden door: leeftijd, zon en zwangerschap.

Argan Moisturizing Face Cream - 1

Argan Moisturizing Face Cream

Prijs € 34,95

De crème beschermt de huid, voorkomt uitdroging en helpt veroudering van de huid tegengaan door de toevoeging van arganolie, sheaboter en zoete amandelolie.

Sublime Serum - 1

Sublime Serum

Prijs € 89,25

Een exclusief en intensief serum ontworpen om de huid te verjongen en te regenereren, het geeft de cellen vitaliteit en het dagelijks gebruik van het product verscherpt de contouren van het gezicht.

High Protection SPF50 - 1

High Protection SPF50

Prijs € 31,50

Al bij de eerste blootstelling aan de zon biedt het de gevoelige huiden een goede hydratatie en een hoge bescherming met een filtering tegen schadelijke stralen.

Iris Relief Hydrogel - 1

Iris Relief Hydrogel

Prijs € 56,50

Het Iris serum geeft onmiddellijk comfort, verlichting en geeft een gelijkmatige rustige teint.

Nourishing Eye Balm - 1

Nourishing Eye Balm

Prijs € 34,50

Een voedende balsem van tarwekiemolie, sheaboter en jojoba-olie rijk aan vitamine E en B. Ook heerlijk voor droge lippen.