VIALS JALU HYALURON & VIT C
Een frisse gel met een onmiddellijk opvullend effect, het stimuleert de natuurlijke fysiologische functies van de opperhuid en ontwaakt het zelfherstellende vermogen van de huid. Na een paar dagen aanbrengen is het verschil al heel duidelijk merkbaar en is de huid glad, zacht, ontspannen en voelt aan als herboren. Er ontstaat een zachtere en gladdere reliëf in de huid. Hyaluronzuur, PENTAVITIN® en Ceratonia-extract werken als een magneet voor het vasthouden van vocht en zorgen voor een diepe hydratatie (gedurende 72 uur) voor de rijpere huid. Rimpels en fijne lijntjes worden zichtbaar gladgestreken en verminderd. Rosa Damascena, Rosa Centifolia en Rosa Canina verbeteren de helderheid, de elasticiteit en de zachtheid van de huid. Ook de Multivitamine Ampullen bieden een fantastische extra verzorging.

Wat is jouw huidleeftijd? Doe de test! Huid Leefijd Test. 

Huidveroudering is een normaal verschijnsel en is onvermijdelijk bij alle mensen. Huidveroudering begint eigenlijk al vanaf de twintigste jaar maar wordt pas echt zichtbaar tussen de 35ste en 40ste jaar. De snelheid en de mate waarmee de huid veroudert wordt deels door erfelijke en deels door uitwendige factoren bepaald. Ook de leefstijl van de persoon speelt bij huidveroudering een belangrijke rol. In het algemeen maken vrouwen zich eerder en vaker zorgen over de tekenen van huidveroudering dan mannen. Lees alles over huidveroudering op Huidarts.com.


Inhoud 15x 0.8ml.

INCI
Aqua [Water] (Eau), Propanediol, Sodium hyaluronate, Benzyl alcohol, Saccharide isomerate, Sodium levulinate, Sodium anisate, Glycerin, Lactic acid, Sodium ascorbyl phosphate, Rosa damascena flower extract (*), Rosa canina fruit extract (*), Rosa centifolia flower extract, Ceratonia siliqua gum, Citric acid, Sodium citrate, Citrus aurantium amara (Bitter orange) flower oil, Rosa damascena flower oil. *da Agricoltura Biologica CERTIFICATO AIAB CA ITA 100052 CERTIFICATO VEGAN QUALITY.

12 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie