Kapha Ritueel Starterset - 1
    Kapha Ritueel Starterset - 1
  • -€ 20,00

KAPHA REINIGINGSMELK 200 ml
Reinigt de huid perfect door make-up en onzuiverheden te verwijderen. Deze melk reinigt de huid diep en respecteert de balans van de opperhuid.

KAPHA TONIC 200 ml
Talgreducerende lotion met extract van salie dat oneffenheden van een gemengde huid zichtbaar verminderen en helderheid geven aan de huid.

KAPHA GINGER DAGCREME 50 ml
Het geeft de huid een ongelooflijke zuivering en gladheid.

Hoe ga je dit heerlijk reinigende en rustgevende ritueel toepassen?
REINIGING
‘s ochtends en ‘s avonds begin je met het reinigen van de huid om de huid te ontdoen van talg en make-up met de milk. Dit is de belangrijkste fase van het hele ritueel, wanneer jouw huid niet goed gereinigd is dan kan het de kostbare serums en crèmes niet goed opnemen, dat is natuurlijk zonde! Én door het gebruik van een verkeerd of agressief reinigingsproduct kan jouw huid in onbalans raken. Neem wat milk in je handen en masseer de huid van je gelaat met de milk, daarna met vochtige handen inmasseren en afnemen met een zachte doek gedrenkt in lauwwarm water.

TONIC
Na de reiniging met de milk ga je de zachte en frisse tonic aanbrengen. In deze vaak over het hoofd gezien maar belangrijke fase verwijder je de resten van de reinigingsmelk en voltooi je het reinigingsritueel, de PH-waarde van je huid is weer in evenwicht en je poriën worden afgesloten. Drenk een wattenschijf in de tonic en wrijf zachtjes over je gezicht. Je ruikt de natuur, de geuren in de producten werken ook op jouw geest...voel je al dat je ontspant?

VERZORGING
Het ritueel eindigt met het voeden en beschermen van de huid. Indien je ook een serum gebruikt dan is nú het moment dit aan te brengen, het serum dat sneller in de weefsels doordringt, vergemakkelijkt de opname van de laatste crème die diep voedend is. Daarom is een serum een aanrader om erbij te nemen, gebruik één pompje, breng aan en masseer in, eventueel met een Jaderoller. Na het serum breng je je crème aan, neem 1 á 2 pompjes en masseer weer in. Voor overdag kun je daarna nog een zonnefactor aanbrengen om jouw huid te beschermen tegen de zon.

En BELANGRIJK, maak er jouw ontspannen ritueel van om jouw dag stralend en fris te beginnen of om je avond ontspannen af te sluiten...ENJOY.

12 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie