Filter op

Prijs

Prijs

  • € 6,00 - € 70,00

Pitta - Productlijn voor de Normale tot Gevoelige Huid

Pitta

Lijn voor de normale tot gevoelige huid.

Actieve filters

Sensitive Tonic - 1

Sensitive Tonic

Prijs

Alcoholvrije tonic, verrijkt met extracten van lavendel, aloë vera, hypericum, gingko biloba, rijst en kamille die de huid verfrist en zacht maakt. Een zachte herstructurerende behandeling voor de gevoelige huid.

Sensitive Cream - 1

Sensitive Cream

Prijs

Deze heerlijk romige en beschermende rozencrème is een zachte en hydraterende behandeling voor de gevoelige en intolerante huid, dankzij aloë en natriumhyaluronaat. Een must-have voor jouw gevoelige huid, het geeft direct kalmering en hydratatie.

Sensitive Oil - 1

Sensitive Oil

Prijs

Een kalmerende en herstellende olie speciaal samengesteld voor de gevoelige huid. Als extra verzorging bij je dag- en nachtcreme of als jouw huid net wat meer nodig heeft. Een prachtige rijke olie!

Regenisis H2O - 1

Regenisis H2O

Prijs

Regenesis is een speciale lijn voor de overgevoelige en ontstoken probleemhuiden. H2O is een fantastisch kalmerend water met aloë vera, bifasisch (2-delig) verzachtend micellair water wordt extreem goed verdragen en reinigt door onzuiverheden, smog, talg en make-up op te nemen en te verwijderen zonder agressief of irriterend voor de huid te zijn.

Regenesis Cream - 1

Regenesis Cream

Prijs

De regenesis lijn is speciaal bedoeld voor de meest gevoelige huiden met ontstekingen en huidproblemen. Deze medische crème vermindert roodheid, geschikt voor de gevoelige huid, vatbaar voor allergieën, roodheid, ontstekingen, brandwonden en ongewenste vlekken en couperose en rosacea.

Regenesis Night Balm - 1

Regenesis Night Balm

Prijs

De regenesis lijn is speciaal bedoeld voor de meest gevoelige huiden met problemen zoals ontstekingen, roodheid. Denk aan couperose en rosacea. Deze night balm kalmeert, verlicht en voedt de gevoelige huid gedurende de nacht. 

Regenesis Serum - 1

Regenesis Serum

Prijs

De regenesis lijn is speciaal bedoeld voor de meest gevoelige huiden met problemen zoals roodheid, ontstekingen, couperose en rosacea. Een kalmerend serum met blauwe kamille, verlicht onmiddellijk irritatie en roodheid van de huid.