REGENESIS H2O
Regenesis is een speciale lijn voor de overgevoelige en ontstoken probleemhuiden. H2O is een fantastisch kalmerend water met aloë vera, bifasisch (2-delig) verzachtend micellair water wordt extreem goed verdragen en reinigt door onzuiverheden, smog, talg en make-up op te nemen en te verwijderen zonder agressief of irriterend voor de huid te zijn. Bifasisch (2-delig) verzachtend micellair water met aloë vera wordt extreem goed verdragen en reinigt door onzuiverheden, smog, talg en make-up op te nemen en te verwijderen zonder agressief of irriterend voor de huid te zijn. Het verwijdert alle soorten make-up en onzuiverheden met respect voor de huid, zelfs de meest gevoelige en maakt deze zijdezacht. Het is ook verrijkt met natuurlijke functionele stoffen zoals Tea Tree, dat een normaliserende en zuiverende werking heeft, Kamille en Aloë, die kalmerende, roodheid verminderende en hydraterende eigenschappen hebben. Het laat de huid zuiver en fris aanvoelen. Na deze stap ga je verder met het Regenisis Serum en Regenisis Cream.

Naast een goede huidverzorging is het ook belangrijk om je van binnenuit goed te verzorgen, voedsel als natuurlijke genezer. Lees meer over Ayurvedisch voedsel via deze link: Ayurvedisch Eten.

Inhoud 200ml.

INCI
Aqua [Water] (Eau), Ethylhexylstearaat, Natriumchloride, Natriumbenzoaat, Decylglucoside, Melkzuur, Glycerine, Melaleuca alternifolia bloem/blad/stengelolie, Azuleen, Aloë barbadensis bladextract (*), Chamomilla recutita (Matricaria ) bloemenextract (*).  *van biologische landbouw.

12 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie