RELAXATION SYNERGIE
Deze synergie voor Pitta types is ideaal bij de behandeling van een gevoelige huid, te gebruiken gedurende het warme seizoen of bij super actieve momenten in je leven, voor het kalmeren van spanningen, irritaties en ontstekingen of als het fysieke gestel Pitta is. Pitta Relaxation synergie is ontspannend, vermindert stress, is rustgevend en geeft een gevoel van welbehagen. Het bevat een unieke formule van bijzondere essentiële oliën: Lavender Vera, Palmarosa, Geranium Rose, Marjolein, Petit Grain Bigarade en Ravensare. Heerlijk in een diffuser, in bad, in een voetenbad, tijdens massage etc. Al onze heerlijke synergiën bekijk je hier: Essentiele Oliën en Synergiën.

Elk van onze producten en behandelingen zijn zorgvuldig uitgewerkt, met een diep respect voor Moeder Natuur en de elementen. De samensmelting van de gebruikte ingrediënten, geuren, texturen en handelingen brengen je in hogere sferen. Een hoogtepunt voor al je zintuigen en de verschillende energielagen. Duurzaam & Ethisch!

Inhoud 30ml.

INCI
Lavandula Hybrida (Lavandin) Extract, Lavandula angustifolia (Lavender Vera) Extract, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil,Citrus Sinensis (Orange) Oil, Origanum Majorana (Marjoram) Leaf Oil, Styrax tonkinensis (Gum Benzoin) Resin Oil, Citrus Aurantium (Petit Grain)Amara, Cinnamomum camphora (Ravintsara) Oil, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral,Benzyl Benzoate,Citronellol.

12 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie