Skinglow - Lijn voor de huid met Pigmentvlekken

Skinglow

Lightening lijn, voor de huid met pigmentvlekken

Actieve filters

SkinGlow Cream SPF50 - 1

SkinGlow Cream SPF50

Prijs

Een 24 uur dag & nacht pigmentverlichtende crème met rode wijnstok. Lakshmi heeft de Skinglow lijn gecreëerd om pigmentverstoringen aan te pakken. Het is een uitstekende natuurlijke en niet agressieve routine voor de behandeling én preventie van pigmentvlekken.

SkinGlow Serum - 1

SkinGlow Serum

Prijs

Anti-dark spot serum met Papaya. Een effectief en huidvriendelijk Skinglow Serum, rijk aan ingrediënten met een bewezen depigmenterende werking die de huidtint egaliseert en egaal maakt. Het is een intensieve behandeling die hyperpigmentatie van de huid corrigeert.

SkinGlow Patches - 1

SkinGlow Patches

Prijs

Subliem verhelderend op pigementvlekken! Lightening patch om rechtstreeks op de pigmentvlekken te plakken. Laat ze gedurende de nacht inwerken.  Gebruik ze na de anti age reiniging, tonic en het aanbrengen van de Skinglow serum en crème.

Jade Roller - 1

Jade Roller

Prijs

Deze roller is gemaakt van de geslepen steen ‘jade’. Een bijzondere edelsteen met een verkoelende en helende werking. Je kan de roller op een droge huid gebruiken, maar door eerst je favoriete moisturizer of olie aan te brengen zal de roller nog meer effect hebben. Je huid voelt hierna opgepept en fris aan. De roller zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je huid een stralende en gezonde teint krijgt.