Filter op

Prijs

Prijs

  • € 6,00 - € 65,00

Vata - Productlijn voor de Normale tot Droge Huid

Vata

Lijn voor de normale tot droge huid.

Actieve filters

Versterkend Olie Serum met Katafray - 1

Versterkend Olie Serum met Katafray

Prijs

Een versterkende olieserum met essentiële olie Katafray, bijzonder rijk aan vitamines en krachtige antioxidanten. Helpt om huidschade, veroorzaakt door milieuvervuiling, te verminderen, gaat vroegtijdige veroudering tegen en houdt de huid lang gehydrateerd, zacht en soepel.

Tone & Lift Cream - 1

Tone & Lift Cream

Prijs

Deze Vata Toning & Lifting Cream met Ylang Ylang is een 24-uurs hydraterende en voedende behandeling voor het welzijn van een dunne, droge huid, rijk aan plantaardige oliën, rijke boters en hyaluronzuur. De huid wordt fluweelzacht, fris, ontspannen, glad en zeer zacht.

Vata Jelly Mask - 1

Vata Jelly Mask

Prijs

Jelly Mask met Aloe Vera en Babassu olie, geeft diepe hydratatie en vermindert het ongemakkelijke gevoel wat veroorzaakt wordt door uitdroging. Rimpels zullen minder zichtbaar zijn, de huid wordt elastischer en krijgt een mooie heldere en stralende glow.

Jade Roller - 1

Jade Roller

Prijs

Deze roller is gemaakt van de geslepen steen ‘jade’. Een bijzondere edelsteen met een verkoelende en helende werking. Je kan de roller op een droge huid gebruiken, maar door eerst je favoriete moisturizer of olie aan te brengen zal de roller nog meer effect hebben. Je huid voelt hierna opgepept en fris aan. De roller zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je huid een stralende en gezonde teint krijgt.