SKINGLOW BOX
Lakshmi heeft een effectieve lijn tegen donkere vlekken ontworpen, met een uitstekende en eenvoudige natuurlijke routine voor een intensieve behandeling en vlekpreventie. Dit is mogelijk dankzij de specifieke actie die wordt uitgevoerd door twee gepatenteerde actieve ingrediënten: Melavoid en B-Lighting, die in synergie met het rode wijnstok-extract, arbutine, natriumhyaluronaat, vitamine E, papaja en amyris, een sterke antioxiderende werking hebben en die de overmatige synthese van melanine remmen die vlekken veroorzaakt.

HET RESULTAAT
Meer uitstraling, hydratatie en voeding; een gladdere teint, minder puistjes, minder rimpels. Een intensieve "shockbehandeling" om hyperpigmentatie in de huid te corrigeren. De specifieke formule is ontworpen om donkere vlekken en tegelijkertijd de diepte van rimpels en uitdroging effectief te verminderen en om de huid stralender en homogener te maken. Het Ritueel werkt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige, er werd ook aandacht besteed aan het gebied rond de ogen zodat het zeker niet kan gaan irriteren.

SKINGLOW CREAM
Biedt een breedspectrum UVA en UVB bescherming en werkt preventief om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen, het maakt hypergepigmenteerde gebieden lichter waardoor de teint helder en egaal wordt. Werkt positief op verschillende soorten pigmentvlekken door in te werken op de oorsprong van hun vorming.


SKINGLOW SERUM
Het effectieve en huidvriendelijke Skinglow Serum is rijk aan ingrediënten met een bewezen depigmenterende werking die de huidtint egaliseert en uniform maakt. Het is een intensieve behandeling die hyperpigmentatie van de huid corrigeert. De speciale formule is ontwikkeld om tegelijkertijd puistjes, de diepte van rimpels en droogte te bestrijden, waardoor de huid helderder en gladder wordt.

FACE LIGHTENING PATCH
Om direct op de huidvlekken aan te brengen. De actieve werkstoffen, Azelaïnezuur, Kojiczuur, Granaatappel en Emblica met hun oplichtend effect, zullen gedurende de nacht kunnen inwerken waardoor er een 24h bestrijdende behandeling tegen hardnekkige pigmentatie gevormd wordt. Afmetingen: 3,4×3,4 cm.

Inhoud
Skinglow Cream 30ml.
Skinglow Serum 15ml.
Inhoud 30 patches.

GEBRUIK
’S morgens en ‘s avonds op een gereinigde huid het serum en de crème aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Breng een patch aan op de donkere vlek die je wilt gaan verlichten en laat dit gedurende de nacht inwerken. Als onderhoudsbehandeling adviseren we om de Skinglow crème als normale dagcrème te gebruiken.

Waarschuwingen: Niet aanbrengen op beschadigde huid. Vermijd contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden. Niet blootstellen aan zonlicht. Bewaar op kamertemperatuur.