MaterNatura - Bio Haarverzorging Routines

MaterNatura

Bio Haarverzorging Routines, MaterNatura heeft speciaal voor het haar een lijn met de meest natuurlijke ingrediënten voor haarverzorging ontwikkeld. Voor ieder haartype zit er een geschikt product bij. 

Actieve filters

Chamomile Shampoo - 1

Chamomile Shampoo

Prijs

Een zachte shampoo met een formule die rijk is aan kamille, aloë vera, plantenextracten en essentiële oliën. Het versterkt en voedt de hoofdhuid en het haar zonder het te verzwaren, het maakt het haar gladder, minder dof, glanzender en zachter. 

Magnolia Volumising Shampoo - 1

Magnolia Volumising Shampoo

Prijs

Fijn haar vereist speciale verzorging die effectief is zonder de lokken te verzwaren. MaterNatura’s Magnolia Volumising Shampoo versterkt en herstructureert de wortels om ze te beschermen tegen externe invloeden. Botanische oppervlakte actieve stoffen voeden en zorgen voor een mild reinigend effect. 

Field Maliot Hair Conditioner - 1

Field Maliot Hair Conditioner

Prijs

Een conditioner van Moringa-zaden verhoogt de doorkambaarheid van het haar, waardoor het zacht en volumineus wordt. Rijk aan extracten van zoete klaver, kamille en calendula die de huid regenereren en beschermen tegen ongunstige omgevingsomstandigheden en de wortels van de haren gaan versterken.