LakShmi

 

INNERLIJK WELZIJN EN HUIDVERBETERING
LakShmi biedt een holistische kijk op schoonheid en houdt zich niet alleen bezig met het 'zichtbare', maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Alle producten zijn natuurlijk en Bio-Eco gecertificeerd, Lakshmi heeft een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld. Door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van natuurlijke biologische producten. De producten zijn in staat om de balans van de huid te herstellen, te verbeteren en problemen te voorkomen, tevens werken de geuren op de geest waardoor men kan ontspannen of juist revitaliseren.

EERLIJK EN VANUIT PASSIE

Franco Canterie, de producent van LakShmi, is een bevlogen Italiaan die in de jaren ’80 de Oosterse wijsheid, westerse kennis van ingrediënten en aromatherapie samensmolt tot de eerste Holistische en huidverbeterende productlijn. Inmiddels is LakShmi marktleider en te vinden in de mooiste Spa en Wellness hotels in Italië.

MODERNE TRADITIE
LakShmi gebruikt enkel biologische ingrediënten die op ecologische manier verkregen zijn. Die puurheid willen we doortrekken in onze behandelingen en onze boodschap naar jou toe.
Het onderzoeksteam in Italië is voortdurend op zoek naar innovatieve combinaties, naar ingrediënten die elkaar ondersteunen in hun werking om jou nog beter van dienst te zijn. Altijd vanuit pure intentie, eerlijke praktijken, echte producten, vernieuwende processen, maar ook vanuit eeuwenoude, authentieke tradities en rituelen. Verloren kennis uit het Oosten in een modern jasje uit het Westen.

De LakShmi producten danken hun werkzaamheid aan de combinatie van:
- Zuiverheid van 100% natuurlijke ingrediënten
- Kennis van de ayurveda
- Kracht van aromatherapie
- De synergetische werking van de uitzonderlijk werkzame ingrediënten geven de producten een holistische, wellness ervaring en huidverbetering in één.

Waarom organisch?
De keuze voor biologische producten is in de eerste plaats een moreel verantwoorde keuze, die past bij het streven van LakShmi naar de betrokkenheid en samenhang met de natuur.
Daarnaast zijn biologische producten effectiever doordat de ingrediënten meer overeenkomen met de van nature in ons lichaam aanwezige stoffen. Een biologische productiemethode houdt in dat er bij elke stap rekening gehouden wordt met het gehele ecosysteem. Er worden geen genetisch gemodificeerde organismen gebruikt en de productiemethode voldoet aan strenge criteria om het milieu, mensen en dieren te beschermen.

LakShmi's gecertificeerde producten bevatten:
- Actieve biologisch gecertificeerde ingrediënten
- Heerlijke natuurlijke geuren verkregen door de combinatie van planten en bloemen
- Etherische oliën en natuurlijke plantenextracten
- Ecologische verpakkingen
- Planten van biologisch-dynamische herkomst en op biologische wijze geteelde wilde planten
- Natuurlijke conserveringsmiddelen
- 100% zuivere en natuurlijke essentiële oliën
- Koud geperste plantaardige oliën
- Tarwekiemliposomen die kostbare vochtinbrengende en voedende stoffen bevatten om de huid te herstructureren
- Totale complete plantenextracten voor een effectieve en evenwichtige werking zonder bijwerkingen

Lakshmi's gecertificeerde producten bevatten geen:
- PEG's, siliconen, acrylaten, EDTA, BHT, BHA, PPG, organische halogeenverbindingen, propyleenglycol, parabenen en isomethylisothiazolinone
- Vaseline
- Sodium lauryl sulphate
- Synthetische kleurstoffen
- Ingrediënten van dierlijke oorsprong
- Chemische conserveermiddelen

LAKSHMI – EEN REIS VER WEG NAAR BINNEN
Elk van onze producten en behandelingen zijn zorgvuldig uitgewerkt, met een diep respect voor Moeder Natuur en de elementen. De samensmelting van de gebruikte ingrediënten, geuren, texturen en handelingen brengen je in hogere sferen. Een hoogtepunt voor al je zintuigen en de verschillende energielagen.
In elk LakShmi product zitten essentiële oliën en edelsteenbestanddelen verwerkt. Zowel essentiële oliën als edelstenen hebben een diepgaande werking op onze diepere energielagen. De verfijnde texturen versmelten met onze huid en creëren een heerlijk gevoel van lichtheid en rust. Elke behandeling is een onvergetelijke ervaring die je fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt.

HOOG PERFORMANTE COSMETICA MET BUITENGEWONE RESULTATEN
LakShmi stelt alle producten met grote zorg en liefde samen, met respect voor eeuwenoude tradities, processen en rituelen en brengt je op die manier natuurlijke cosmetica, afgestemd op de toestand van jouw huid. De opmerkelijke resultaten worden niet enkel behaald in de salons, maar realiseer je ook thuis in je eigen badkamer. LakShmi producten zijn zeer toegankelijk en heel gebruiksvriendelijk.

PUURHEID – vanbinnen, vanbuiten en tot in het ontastbare van onze ziel
LakShmi verheft de schoonheids- en welzijnszorg naar een hoger niveau. Onze aandachtig uitgewerkte behandelingen veranderen in rituelen die met zorg, liefde en respect volgens de eeuwenoude voorschriften worden uitgevoerd. LakShmi brengt lichaam, hart, geest en ziel in de oorspronkelijke pure vorm van het bestaan.

RIJKDOM – de natuur als schatkist
Moeder Aarde voorziet ons van alle natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Met LakShmi ga je op belevingstocht met je zintuigen en ervaar je de aardse rijkdommen op je huid.

BEWUSTZIJN – in elke schakel van de keten
Elke bestanddeel is met liefde en respect gekozen, om jouw gevoel van welzijn te ondersteunen. Ons respect gaat ver, tot de bron en tot in elk proces, van begin tot einde.Aloe Vera Gel - 1

Aloe Vera Gel

Prijs € 25,25

Na urenlang aan de zon te zijn blootgesteld geeft deze Aloë Vera gel een  ​​heerlijk gevoel van verfrissing en verzachting na het douchen.

Anjan Eyedrops - 1

Anjan Eyedrops

Prijs € 14,95

Anjan oogdruppels is een extract van kruiden die op grote hoogte met de hand zijn geoogst in de Italiaanse Alpenbergen. Deze kruiden kalmeren en geven verlichting aan de ogen.

Anti Age Cleansing Milk - 1

Anti Age Cleansing Milk

Prijs € 25,25

De plantenextracten in deze reinigingsmelk verfrissen en verzachten de rijpere en droge huid.

Anti Age Face Cream - 1

Anti Age Face Cream

Prijs € 34,50

Een zeer vochtinbrengend en voedend product dankzij de aanwezigheid van hyaluronzuur, extracten van aloë, kaasjeskruid, mallow en onverzeepbare ingrediënten uit olijfolie en sheaboter.

Anti Age Gold Mask - 1

Anti Age Gold Mask

Prijs € 9,95

Voor droge gebieden, bij uitdroging en tekenen van verlies en van elasticiteit.

Anti Age Tonic - 1

Anti Age Tonic

Prijs € 25,25

Een verfrissende en alcoholvrije lotion die de reiniging van de huid voltooit.

Anti Mosquito Spray - 1

Anti Mosquito Spray

Prijs € 17,95

Het neutraliseert de gevolgen van steken en oefent een effectieve antiseptische werking uit.

Aqua Micellair 3in1 Reinigingswater - 1

Aqua Micellair 3in1 Reinigingswater

Prijs € 22,50

Door de rijke en romige samenstelling verwijdert het Micellair water op een zachte grondige manier alle make-up en onzuiverheden.

Argan Moisturizing Face Cream - 1

Argan Moisturizing Face Cream

Prijs € 34,95

De crème beschermt de huid, voorkomt uitdroging en helpt veroudering van de huid tegengaan door de toevoeging van arganolie, sheaboter en zoete amandelolie.

Arnica Balm - 1

Arnica Balm

Prijs € 36,50

 Verzacht alle problemen die spieren, pezen en gewrichten kunnen hebben.

Art Reum Massage Olie - 1

Art Reum Massage Olie

Prijs € 35,95

Dit is een plantaardige massageolie verrijkt met een blend van essentiële oliën van arnica, eucalyptus en rozemarijn. Deze oliën werken synergetisch samen om pijn in spieren en gewrichten te verminderen doordat ze de weefsels ontspannen en verwarmen.

Art Reum Synergie - 1

Art Reum Synergie

Prijs € 35,95

Een synergetisch mengsel van plantaardige werkstoffen / etherische oliën vanuit Ayurveda. De etherische oliën versterken elkaars werking, dit heet een synergie.