Nieuwe producten

Céleste Body Cream - 1
  • Nieuw

Céleste Body Cream

Prijs

Céleste Body Crème is een allergeenvrije, zeer actieve crème met intens hydraterende, verzachtende en verjongende eigenschappen. Regelmatig aanbrengen zal de natuurlijke collageen- en elastinekwaliteit van de huid versterken, terwijl de hydratatieniveaus in evenwicht worden gehouden.

Céleste Winter Lifting Cream - 1
  • Nieuw

Céleste Winter Lifting Cream

Prijs

Céleste Rich Lifting Crème is een allergeenvrije, zeer actieve crème voor een gehydrateerde en verjongde huid. De actieve ingrediënten in de crèmeformule versterken de natuurlijke collageen- en elasticiteit van de huid, terwijl ze liften en hydrateren.

CicArgent Cream - 1
  • Nieuw

CicArgent Cream

Prijs

CicArgent Cream bevordert de genezing van de huid, zowel aan de oppervlakte als in de diepte. Met een lichte, aangename textuur en verzachtende eigenschappen, kalmeert het de geïrriteerde en jeukende huid en beschermt het tegelijkertijd. 

HydraIntense Serum - 1
  • Nieuw

HydraIntense Serum

Prijs

HydraIntense Serum is een hydraterende booster die de tekenen van veroudering voorkomt door cel-uitdroging actief tegen te gaan. Allergeenvrij, met hoogwaardige en gecertificeerde actieve ingrediënten, de niet-vette geltextuur wordt zeer snel door de huid opgenomen.

Céleste Gentle Scrub - 1
  • Nieuw

Céleste Gentle Scrub

Prijs

Céleste Exfoliating Scrub voegt een extra stap aan je huidverzorging toe. Door de oppervlakkige dode cellen en onzuiverheden subtiel te verwijderen zonder de beschermende dunne laag van de huid aan te tasten, laat het je huid heerlijk zacht & soepel achter.  

Summer Milk - 1
  • Nieuw

Summer Milk

Prijs

Summer Milk is een verzachtende voor- en na-zonnemelk voor het gezicht en lichaam met een zachte textuur en een hoog hydraterend vermogen; het herstelt de negatieve effecten van langdurige blootstelling aan de zon, vermindert roodheid veroorzaakt door de zon. Ideaal ook voor de gevoelige huid; het herstelt het juiste vochtgehalte en helpt zo je bruine kleur te verlengen.