gecombineerde tot vette en onzuivere huid

Gecombineerde tot vette & onzuivere huid

Producten voor de gecombineerde huid en de vette en onzuivere huidtypes.

Actieve filters

Eye Serum - 1

Eye Serum

Prijs € 31,90

Krachtig oogserum met peptiden. Bevat Syn-ake, een peptide die kraaienpootjes gladstrijkt en minder diep maakt.

Eye Cream - 1

Eye Cream

Prijs € 28,94

De delicate huid rondom het oog is dun en kwetsbaar, en altijd in beweging. Fijne lijntjes en rimpels kunnen hierdoor sneller ontstaan, dus het is belangrijk om de huid soepel te houden.

Organic Lip Balm - 1

Organic Lip Balm

Prijs € 6,95

Deze lippenbalsem is gemaakt van plantaardige oliën, afkomstig van organic (biologische) teelt. Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong (ook geen bijenwas) en is dus zeer geschikt voor vegans.

Clear Skin Cleanser - 1

Clear Skin Cleanser

Prijs € 22,91

Reiniginscrème met 8% Benzoyl Peroxide. Onze speciale, gepatenteerde Benzoyl Peroxide irriteert de huid niet en droogt deze niet uit, zoals normale Benzoyl Peroxide.

Clear Skin Cream - 1

Clear Skin Cream

Prijs € 25,89

Crème met 5% Benzoyl Peroxide. Onze speciale, gepatenteerde Benzoyl Peroxide irriteert de huid niet en droogt deze niet uit, zoals normale Benzoyl Peroxide.

Salicylic Cleanser - 1

Salicylic Cleanser

Prijs € 22,91

Zachte reinigingsmelk met 2% salicylzuur. Speciaal ontwikkeld voor de (gecombineerde) vette huid met mee-eters en onzuiverheden.

Salicylic Cream - 1

Salicylic Cream

Prijs € 25,89

Crème met 1% Salicylzuur. Salicylzuur is de sleutel tot een rustig huidbeeld zonder mee-eters en talgverstoppingen. Salicylzuur houdt de poriën vrij van talgophopingen, waardoor er minder mee-eters ontstaan.

Gentle Fruit Scrub - 1

Gentle Fruit Scrub

Prijs € 12,10

Polijsten, verhelderen, verzachten, zuiveren en verzorgen, dit is een alles in één huidverbeterings-scrub. Perfect voor de huid die meer kan gebruiken dan alleen een korrel-scrub.

Detox Clay Mask - 1

Detox Clay Mask

Prijs € 19,90

Het Detox Clay Mask is een revolutionair nieuw masker, gemaakt van Australische zwarte en beige klei. Het masker wordt met Shea Butter en verschillende plantenoliën geklopt, waardoor het een luchtige mousse-textuur krijgt. Nog nooit eerder was een kleimasker zo romig en zacht.

Aloe Vera Glycolic Toner - 1

Aloe Vera Glycolic Toner

Prijs € 19,90

Pure toner op basis van huidherstellende Aloe Vera. Glycolzuur verwijderd effectief dode huidcellen voor een fris en egaal huidbeeld zonder vaalheid. Gaat tevens de vorming van milia en onzuiverheden tegen.

Purifying Charcoal Black Mask - 1

Purifying Charcoal Black Mask

Prijs € 9,50

Ga onzuiverheden effectief tegen met het Purifying Charcoal Mask. Ontwikkeld voor de huid met onzuiverheden, mee-eters en roodheid. Het koolmasker is gedrenkt in een zeer intensief werkend serum.

Jojoba Oil Elixir - 1

Jojoba Oil Elixir

Prijs € 28,89

Voor de combinatie-, vette en onzuivere huid. Deze speciale, organic gecertificeerde Jojoba olie is het meest gelijk aan de structuur van onze huideigen talg. De huid wordt in balans gebracht en de talgaanmaak gereguleerd. Verzorgd zonder een vettig laagje achter te laten.