Actieve filters

Udara Synergie - 1

LakShmi - Udara Synergie - Plattere Buik

Prijs

De udara-synergie is op basis van pure essentiële oliën zoals: lavendel, basilicum, venkel, geranium, roos, sinaasappel, benzoë, mandarijn, sandelhout, ravensare en ylang-ylang en is zeer goed om in te zetten voor alle constituties maar vooral voor Vata. Ontspannend, harmoniserend en een uitstekende emotionele stabilisator, het heeft een zeer gunstige werking op de buik in geval van zwelling of obstipatie.

Ahibero - 1

Ahibero

Prijs

Zijn kruidige, aardse en muskusachtige geur wekt instinct en verbinding met de natuur op. Het is tijd om met al je zintuigen de schoonheid te laten voelen die ons omringt.

Ajowan - 1

Ajowan

Prijs

Goed bij acne, rimpels, tegen huidveroudering en een vermoeide, futloze huid. Effectieve regenererende werking op striemen en littekens. Geeft energie en moed.

Amni Visnaga - 1

Amni Visnaga

Prijs

Heeft weefsel ontspannende, krampstillende en vaatverwijdende eigenschappen. Goed voor het hart, bij nierproblemen, nierontstekingen en astma. Werkt kalmerend voor een geïrriteerde huid.

Benzoin Absolute - 1

Benzoin Absolute

Prijs

Benzoin is een balsem voor de ziel. Goed tegen stress, nervositeit en bij depressie. Het elimineert het gevoel van afgunst, jaloezie en haat. Uitstekend cosmetisch middel voor een gevoelige en een beschadigde huid. Goed bij acne en couperose.