Actieve filters

Regenisis H2O - 1

Regenisis H2O

Prijs

Regenesis is een speciale lijn voor de overgevoelige en ontstoken probleemhuiden. H2O is een fantastisch kalmerend water met aloë vera, bifasisch (2-delig) verzachtend micellair water wordt extreem goed verdragen en reinigt door onzuiverheden, smog, talg en make-up op te nemen en te verwijderen zonder agressief of irriterend voor de huid te zijn.

Jade Roller - 1

Jade Roller

Prijs

Deze roller is gemaakt van de geslepen steen ‘jade’. Een bijzondere edelsteen met een verkoelende en helende werking. Je kan de roller op een droge huid gebruiken, maar door eerst je favoriete moisturizer of olie aan te brengen zal de roller nog meer effect hebben. Je huid voelt hierna opgepept en fris aan. De roller zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je huid een stralende en gezonde teint krijgt.

Regenesis Cream - 1

Regenesis Cream

Prijs

De regenesis lijn is speciaal bedoeld voor de meest gevoelige huiden met ontstekingen en huidproblemen. Deze medische crème vermindert roodheid, geschikt voor de gevoelige huid, vatbaar voor allergieën, roodheid, ontstekingen, brandwonden en ongewenste vlekken en couperose en rosacea.

Hydra Extreme Milk - 1

Hydra Extreme Milk

Prijs

Een bijzonder zachte en hydraterende reinigings-emulsie die make-up en onzuiverheden verwijdert, waardoor de huid op een dieper niveau schoon, fris, zacht en gehydrateerd blijft. Het biedt de huid comfort en heeft een verzachtend en zuiverend effect. In het bijzonder te gebruiken voor de rijpe en veeleisende huid.

Regenesis Night Balm - 1

Regenesis Night Balm

Prijs

De regenesis lijn is speciaal bedoeld voor de meest gevoelige huiden met problemen zoals ontstekingen, roodheid. Denk aan couperose en rosacea. Deze night balm kalmeert, verlicht en voedt de gevoelige huid gedurende de nacht.