Actieve filters

Hydra Extreme Milk - 1

Hydra Extreme Milk

Prijs

Een bijzonder zachte en hydraterende reinigings-emulsie die make-up en onzuiverheden verwijdert, waardoor de huid op een dieper niveau schoon, fris, zacht en gehydrateerd blijft. Het biedt de huid comfort en heeft een verzachtend en zuiverend effect. In het bijzonder te gebruiken voor de rijpe en veeleisende huid.

Regenesis Night Balm - 1

Regenesis Night Balm

Prijs

De regenesis lijn is speciaal bedoeld voor de meest gevoelige huiden met problemen zoals ontstekingen, roodheid. Denk aan couperose en rosacea. Deze night balm kalmeert, verlicht en voedt de gevoelige huid gedurende de nacht. 

Regenesis Serum - 1

Regenesis Serum

Prijs

De regenesis lijn is speciaal bedoeld voor de meest gevoelige huiden met problemen zoals roodheid, ontstekingen, couperose en rosacea. Een kalmerend serum met blauwe kamille, verlicht onmiddellijk irritatie en roodheid van de huid.

City Detox Box - 1

City Detox Box

Prijs

Bestrijdt verontreiniging van de huid en beschermt tegen oxidatieve stress, draagt bij aan ontgifting en verbetert de barrièrefunctie van de huid. Roodheid kalmeert, tekenen van veroudering verminderen en de productie van talg wordt in evenwicht gebracht, terwijl de huid gevoed en gehydrateerd wordt.