Actieve filters

Sublime Lift Filler - 1

Sublime Lift Filler

Prijs

Geschikt voor een opvullende werking van gelokaliseerde rimpels. Het bestrijdt vroegtijdige tekenen van huidveroudering en houdt de huid fris en stevig met 30% afname van de diepte van de rimpels in slechts 30 dagen!

Sublime Serum - 1

Sublime Serum

Prijs

Een exclusief en intensief serum ontworpen om de huid te verjongen en te regenereren, het geeft de cellen vitaliteit en het dagelijks gebruik van het product verscherpt de contouren van het gezicht.

Before & After Sun - 1

Before & After Sun

Prijs

Geschikt na elk langdurig contact met de zon om de natuurlijke celvernieuwing van de huid te bevorderen en de negatieve effecten van een intense blootstelling aan de zon te verminderen (zonnebrand, trekkende huid en roodheid). Of gebruik het vóór blootstellen aan de zon dan bevordert het het natuurlijke pigmentatieproces van de huid en zal het de kleur van de teint intensiveren.

Sublime Linfactive Cream - 1

Sublime Linfactive Cream

Prijs

Een hoogwaardige anti-rimpel behandeling, ontworpen om de vroege tekenen van veroudering tegen te gaan en de natuurlijke uitstraling van de huid te herstellen. Glutathione beschermt de cellen, de weefsels en de huid door het langer jong te houden.