Treatments - Huidverbetering & Welzijn in één

Treatments

Heerlijke behandelingen met de producten van LakShmi voor holistische huid rituelen en de producten van SPA Salonnepro voor intensieve huidverbeterende behandelingen.

Actieve filters

Medical Grade CO2 Carboxy Therapy Treatments - 1

Medical Grade CO2 Carboxy Therapy Treatments

Prijs

De KrX Medical Grade Carboxy Therapie is de sleutel tot een stralende en jeugdige huid. Het geeft prachtige resultaten:

 • Verbetert het uiterlijk van de huid.
 • Verbetert de huidtextuur en kleur.
 • Verbetert de huidtint en verhoogt de elasticiteit.
 • Rosacea en vasculaire veranderingen vermindert.
 • Versterkt de spieren.
 • Wallen verdwijnen.
 • Rimpels worden minder diep.
 • De elasticiteit van de huid verbetert.
 • De huid wordt helderder.
 • Poriën worden minder zichtbaar.
 • Werkt tegen acne.


De behandeling is op verschillende behandelniveaus te boeken: Basic, Acne, Anti Aging of in combinatie met Microneelding.

Bio Peel Kruidenpeeling - 1

Bio Peel Kruidenpeeling

Prijs

De Bio peel kuidenpeeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. De kruiden en maritiem extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De ingrediënten voeden de huid diep.

Lotus Rebalancing Ritual - 1

Gevoelige Huid - Pitta Sensitive

Prijs

Pitta Lotus Ritual - € 59.95 (60 min)
Pitta Royal Ritual - € 95.00 (90 min)

The answer for sensitive skin. Deze behandeling vermindert irritatie en couperose en geeft een verbetering van de hydratatie. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel bevordert het de natuurlijke afweer van de huid en voert het een krachtige werking uit tegen vrije radicalen (schadelijke stoffen) waardoor de roodheid zal vervagen en je huid beter beschermd is tegen klimatologische omstandigheden.

Glycolzuur, salicylzuur of lactic acid peeling - 1

Glycolzuur, salicylzuur of lactic acid peeling

Prijs

Intensieve peelings voor huidverbetering, huidvernieuwing en egalisatie. Glycolzuurpeelingen zijn geweldige peelingen voor de huid met hyperpigmentatie, huidverkleuringen, melasma of als anti-aging. Een melkzuurpeeling (lactic acid) is een sterke vochtbinder en geeft een prachtige glow, deze peeling wordt gebruikt bij een vochtarme huid, tbv anti-aging, lichte hyperpigmentatie of bij een doffe/vale huid. Salicylpeelingen (BHA) worden ingezet voor de onzuivere huid, verstopte poriën, vette/gecombineerde huid.

Micro Needling - 1

Micro Needling Treatments

Prijs

Intensieve huidverbetering bij fijne lijntjes, rimpelvorming en hyperpigmentatie. Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt worden. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen waardoor de huid er weer voller en strakker gaat uitzien. De huidverbeterende serums die tijdens het needlen gebruikt worden, worden op deze manier diep in de huid opgenomen.

De microneedling behandeling is op verschillende behandelniveaus te boeken: Basic en in combinatie met het Ultra V tox Higher Power Lift Mask.

Lotus Cleansing Ritual - 1

Droge & Futloze Huid - Vata Hydrate

Prijs

Vata Lotus Ritual € 59.95 (60 min)
Vata Royal Ritual € 95.00 (90 min)

Radiate light and beauty with the power of nature. Deze behandeling geeft een diepe reiniging terwijl de hydratatie behouden blijft. Samen met de thuisverzorgingsproducten bieden we de huid een betere huidbescherming. Een vermoeide grijze huid krijgt weer een frisse uitstraling en het heeft een opvullend en verstevigend effect waarbij rimpels minder zichtbaar zullen zijn.

Cellulite & Plaatselijke Vetophopingen - Garshan Slim - 1

Cellulite & Plaatselijke Vetophopingen -...

Prijs

Behandeling om harde cellulite tegen te gaan en plaatselijke vetverbranding te stimuleren, gericht op de Vata constitutie. Garshan Slim is een intensieve afslankende behandeling voor cellulite en gelokaliseerde “vetkussentjes”, die vaak voorkomen op de heupen, de buitenkant van de dijen en de binnenkant van de knieën. Door middel van massagetechnieken en krachtige werkzame werkstoffen in de Garshan Slim producten, waaronder rode algen, wordt harde cellulite tegengegaan en wordt de contour van het lichaam verbeterd. Doordat de energie en het evenwicht in het weefsel wordt hersteld (men ervaart bij deze producten een warme sensatie en een rode huid) kan het lichaam de losgemaakte vetten en afvalstoffen makkelijker afvoeren. 

Nano Dermabrasie - 1

Nano Dermabrasie

Prijs

Nano-dermabrasie polijst de huid krachtig met gebruik van microscopisch kleine naaldjes, het maakt de huid gladder en jonger. De huid wordt egaler van huidstructuur en krijgt een frisse glans. De behandeling is pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat.

Lotus Anti-Age Ritual - 1

Vette & Onzuivere Huid - Kapha Balance

Prijs

Kapha Lotus Ritual € 59.95 (60 min)
Kapha Royal Ritual € 95.00 (90 min)

Je huid krijgt na een behandeling weer een gezonde, gladde uitstraling. Samen met het thuisritueel elimineren we het onaangenaam glanzend effect en de talgproductie. Dankzij de antibacteriële werking van de producten verminderen we actief de vorming van onzuiverheden en mee-eters.