Treatments - Huidverbetering & Welzijn in één

Treatments

Heerlijke behandelingen met de producten van LakShmi voor holistische huid rituelen en de producten van SPA Salonnepro voor intensieve huidverbeterende behandelingen.

Actieve filters

Lotus Rebalancing Ritual - 1

Gevoelige Huid - Pitta Sensitive

Prijs

Pitta Lotus Ritual - € 54.95 (60 min)
Pitta Royal Ritual - € 89.95 (90 min)

The answer for sensitive skin. Deze behandeling vermindert irritatie en couperose en geeft een verbetering van de hydratatie. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel bevordert het de natuurlijke afweer van de huid en voert het een krachtige werking uit tegen vrije radicalen (schadelijke stoffen) waardoor de roodheid zal vervagen en je huid beter beschermd is tegen klimatologische omstandigheden.

Bio Peel Kruidenpeeling - 1

Bio Peel Kruidenpeeling

Prijs

De Bio peel kuidenpeeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. De kruiden en maritiem extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De ingrediënten voeden de huid diep.

Lotus Cleansing Ritual - 1

Droge & Futloze Huid - Vata Hydrate

Prijs

Vata Lotus Ritual € 54.95 (60 min)
Vata Royal Ritual € 89.95 (90 min)

Radiate light and beauty with the power of nature. Deze behandeling geeft een diepe reiniging terwijl de hydratatie behouden blijft. Samen met de thuisverzorgingsproducten bieden we de huid een betere huidbescherming. Een vermoeide grijze huid krijgt weer een frisse uitstraling en het heeft een opvullend en verstevigend effect waarbij rimpels minder zichtbaar zullen zijn.

Glycolzuur, salicylzuur of lactic acid peeling - 1

Glycolzuur, salicylzuur of lactic acid peeling

Prijs

Intensieve peelings voor huidverbetering, huidvernieuwing en egalisatie. Glycolzuurpeelingen zijn geweldige peelingen voor de huid met hyperpigmentatie, huidverkleuringen, melasma of als anti-aging. Een melkzuurpeeling (lactic acid) is een sterke vochtbinder en geeft een prachtige glow, deze peeling wordt gebruikt bij een vochtarme huid, tbv anti-aging, lichte hyperpigmentatie of bij een doffe/vale huid. Salicylpeelingen (BHA) worden ingezet voor de onzuivere huid, verstopte poriën, vette/gecombineerde huid.

Lotus Anti-Age Ritual - 1

Vette & Onzuivere Huid - Kapha Balance

Prijs

Kapha Lotus Ritual € 54.95 (60 min)
Kapha Royal Ritual € 89.95 (90 min)

Je huid krijgt na een behandeling weer een gezonde, gladde uitstraling. Samen met het thuisritueel elimineren we het onaangenaam glanzend effect en de talgproductie. Dankzij de antibacteriële werking van de producten verminderen we actief de vorming van onzuiverheden en mee-eters.

Iris Soothing & Calming Ritual - 1

Rijpe Huid - Anti Age

Prijs

Anti Age Lotus Ritual € 54.95 (60 min)
Anti Age Royal Ritual € 89.95 (90 min)

The miraculous ritual for timeless skin! Deze behandelingskuur verstevigt de huid en rimpels worden minder zichtbaar. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel ga je de tekens van huidveroudering tegen, pigmentvlekken verminderen, de huid wordt egaler, lichte roodheid vermindert en laat de huid weer stralen. 

Nano Dermabrasie - 1

Nano Dermabrasie

Prijs

Nano-dermabrasie polijst de huid krachtig met gebruik van microscopisch kleine naaldjes, het maakt de huid gladder en jonger. De huid wordt egaler van huidstructuur en krijgt een frisse glans. De behandeling is pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat.