Treatments - Huidverbetering & Welzijn in één

Treatments

Heerlijke behandelingen met de producten van LakShmi voor holistische huid rituelen en de producten van SPA Salonnepro voor intensieve huidverbeterende behandelingen.

Actieve filters

Bio Peel Kruidenpeeling - 1

Bio Peel Kruidenpeeling

Prijs

De Bio peel kuidenpeeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. De kruiden en maritiem extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De ingrediënten voeden de huid diep.

Basic Rebalancing Ritual - Breng je huid in balans.

Lotus Rebalancing Ritual

Prijs

Revitaliserende huidbehandeling met producten uit de Pitta, Vata of Kapha lijn. Reinigt de huid en verbetert, verzorgt en voedt de huidstructuur. Het heerlijke ontspanningsritueel brengt je tot rust en geeft een diepe ontspanning. Rebalancing of your skin & mind.

Deep Cleansing Ritual - Reinigt je huid diep.

Lotus Cleansing Ritual

Prijs

Reinigende behandeling voor de vette, onzuivere en acne-huid met producten uit de Kapha en Detox lijn. Jouw huid wordt diep gereinigd, ontgift, de barrière functie verbetert en de talgproductie wordt in evenwicht gebracht.

Glycolzuur, salicylzuur of lactic acid peeling - 1

Glycolzuur, salicylzuur of lactic acid peeling

Prijs

Intensieve peelings voor huidverbetering, huidvernieuwing en egalisatie. Glycolzuurpeelingen zijn geweldige peelingen voor de huid met hyperpigmentatie, huidverkleuringen, melasma of als anti-aging. Een melkzuurpeeling (lactic acid) is een sterke vochtbinder en geeft een prachtige glow, deze peeling wordt gebruikt bij een vochtarme huid, tbv anti-aging, lichte hyperpigmentatie of bij een doffe/vale huid. Salicylpeelingen (BHA) worden ingezet voor de onzuivere huid, verstopte poriën, vette/gecombineerde huid.

Basic Anti-Age Ritual - Verstevigende gezichtsbehandeling

Lotus Anti-Age Ritual

Prijs

Verstevigt en verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid. Biedt de huid bescherming om huidproblemen te voorkomen door de huidspanning en elasticiteit te verhogen. De huid wordt weer jeugdig, heeft een goede tone en ziet er zijdezacht en stralend uit. Het ontspanningsritueel en de Hotstone massage zorgen voor rust en een diepe ontspanning. Je handen worden verzorgd met een heerlijke pakking.

Soothing & Calming Ritual - Kalmerende gezichtsbehandeling

Iris Soothing & Calming Ritual

Prijs

Een hele speciale en kalmerende behandeling voor de reactieve, intolerante en (over)gevoelige huid. Hydraterend, kalmerend en herstellend, vermindert de doorbloeding en voorkomt vaatverwijding. Brengt een beschermende film aan op de huid. De heerlijke voetmassage, speciale marmapunt massage en de bijzondere chakra edelsteenlegging laten je diep ontspannen en zorgen voor een ontgiftende werking.

Nano Dermabrasie - 1

Nano Dermabrasie

Prijs

Nano-dermabrasie polijst de huid krachtig met gebruik van microscopisch kleine naaldjes, het maakt de huid gladder en jonger. De huid wordt egaler van huidstructuur en krijgt een frisse glans. De behandeling is pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat.