Treatments

Treatments

Heerlijke behandelingen met de producten van LakShmi voor holistische huid rituelen en de producten van SPA Salonnepro voor intensieve huidverbeterende behandelingen.

Actieve filters

Basic Rebalancing Ritual

Basic Rebalancing Ritual

Prijs € 45,00

Revitaliserende huidbehandeling die de huid reinigt, de huidstructuur verbetert en verzorgt.

Deep Cleansing Ritual

Deep Cleansing Ritual

Prijs € 45,00

Reinigende behandeling voor de vette, onzuivere en acne-huid.

Basic Moisturizing Ritual

Basic Moisturizing Ritual

Prijs € 59,50

Herstelt de vochtbalans en maakt de huid steviger en gladder. De ideale behandeling voor de huid die extra vocht nodig heeft. De huid wordt intensief gevoed en droogtelijntjes verdwijnen.

Basic Anti-Age Ritual

Basic Anti-Age Ritual

Prijs € 69,50

Verstevigt en verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid. Biedt de huid bescherming om huidproblemen te voorkomen door de huidspanning en elasticiteit te verhogen. De huid wordt weer jeugdig, heeft een goede tone en ziet er zijdezacht en stralend uit.

Soothing & Calming Ritual - 1

Soothing & Calming Ritual

Prijs € 69,50

Kalmerende behandeling voor de reactieve, intolerante en (over)gevoelige huid. Hydraterend, kalmerend en herstellend, vermindert de doorbloeding en voorkomt vaatverwijding. Brengt een beschermende film aan op de huid.

Intensive Rebalancing Ritual

Intensive Rebalancing Ritual

Prijs € 79,00

Een rijke holistische schoonheidsbehandeling, brengt evenwicht in lichaam en geest door onder andere het ontspanningsritueel en de marmapunt-massage. De gebruikte producten herstellen en voeden de huid diep. Een onvergetelijke ervaring door de combinatie van wellness en huidverbetering in één!

Intensive Moisturizing Ritual

Intensive Moisturizing Ritual

Prijs € 79,00

Herstelt de vochtbalans en maakt de huid steviger en gladder. De ideale behandeling voor de huid die extra vocht nodig heeft, de huid wordt intensief gevoed en droogtelijntjes verdwijnen. Een diep hydraterende behandeling, Verder brengt deze behandeling door middel van het ontspanningsritueel en de marmapunt-massage balans in lichaam en geest.

Intensive Anti-Age Ritual

Intensive Anti-Age Ritual

Prijs € 79,00

Geweldige anti-aging behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van producten die een bijzondere combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten, vitamines, omega-vetzuren en anti-oxidanten. Daarnaast brengt het ontspanningsritueel en de marma-puntmassage balans in lichaam en geest.

Rose Anti-Stress Ritual - 1

Rose Anti-Stress Ritual

Prijs € 79,00

Een heerlijke anti-stress behandeling met de etherische olie van roos en speciale massages met penselen gedrenkt in rozenolie en warme rozenkwarts stenen. Ultiem ontspannen, stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Een verwenbehandeling waarbij je heerlijk in de watten wordt gelegd.

Pada Feet Ritual

Pada Feet Ritual

Prijs € 39,50

Het Pada Feet Ritual is een weldaad voor je voeten. Deze behandeling is heerlijk ontspannend en zorgt voor frisse en relaxte voeten. Geeft gelijk verlichting bij pijnlijke en gezwollen voeten en is voedend en verzachtend voor de droge huid en kloven.

Bio Peel Kruidenpeeling - 1

Bio Peel Kruidenpeeling

Prijs € 79,50

De Bio peel kuidenpeeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. De kruiden en maritiem extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De ingrediënten voeden de huid diep.

Glycolzuur, salicylzuur of lactic acid peeling - 1

Glycolzuur, salicylzuur of lactic acid peeling

Prijs € 59,50

Intensieve peelings voor huidverbetering, huidvernieuwing en egalisatie. Glycolzuurpeelingen zijn geweldige peelingen voor de huid met hyperpigmentatie, huidverkleuringen, melasma of als anti-aging. Een melkzuurpeeling (lactic acid) is een sterke vochtbinder en geeft een prachtige glow, deze peeling wordt gebruikt bij een vochtarme huid, tbv anti-aging, lichte hyperpigmentatie of bij een doffe/vale huid. Salicylpeelingen (BHA) worden ingezet voor de onzuivere huid, verstopte poriën, vette/gecombineerde huid.