NANO DERMABRASIE
Nano-dermabrasie is polijst de huid krachtig met gebruik van microscopisch kleine naaldjes, het maakt de huid gladder en jonger. De huid wordt egaler van huidstructuur en krijgt een frisse glans. De behandeling is pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname van de gebruikte huidverbeterende werkstoffen. Het behandelde gebied voelt na de behandeling direct zacht en fris aan.
Het voordeel van deze behandeling is dat de huid een echte boost krijgt en de herstelperiode zeer kort is. De werkstoffen zorgen voor een versteviging van de huid, ze stimuleren de celvernieuwing, herstellen en activeren. Het verbetert de huiddikte, elasticiteit, spanning en stevigheid. Herstelt de jeugdigheid van de huid en vertraagt het verouderingsproces.

- Intensieve reiniging van de huid met de blue peel en skinscrubber
- Ontspannende gelaatsmassage
- De huid wordt voorbereid op de Nano dermabrasie
- Krachtige werkstoffen worden aangebracht en d.m.v. Nano dermabrasie ingewerkt, dode huidcellen worden op deze manier verwijderd
- Een sheetmask passend bij het huidtype wordt aangebracht
- Een serum passend bij het huidtype wordt aangebracht en de huid wordt gekalmeerd met de Cold Hammer
- Afsluitende verzorging

De huid kan er iets roder uitzien, maar dit zal na enkele uren verdwijnen. De huid ziet er fris en opgepept uit. Een mooie natuurlijke glans wordt zichtbaar en de huid voelt heerlijk zacht.

3 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie