LakShmi - Huidverbeterende Holistische Gezichtsbehandelingen

LakShmi

Heerlijke huidverbeterende behandelingen op basis van holistische rituelen, masssages en producten.

Actieve filters

Basic Rebalancing Ritual - Breng je huid in balans.

Lotus Rebalancing Ritual

Prijs

Revitaliserende huidbehandeling met producten uit de Pitta, Vata of Kapha lijn. Reinigt de huid en verbetert, verzorgt en voedt de huidstructuur. Het heerlijke ontspanningsritueel brengt je tot rust en geeft een diepe ontspanning. Rebalancing of your skin & mind.

Deep Cleansing Ritual - Reinigt je huid diep.

Lotus Cleansing Ritual

Prijs

Reinigende behandeling voor de vette, onzuivere en acne-huid met producten uit de Kapha en Detox lijn. Jouw huid wordt diep gereinigd, ontgift, de barrière functie verbetert en de talgproductie wordt in evenwicht gebracht.

Basic Anti-Age Ritual - Verstevigende gezichtsbehandeling

Lotus Anti-Age Ritual

Prijs

Verstevigt en verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid. Biedt de huid bescherming om huidproblemen te voorkomen door de huidspanning en elasticiteit te verhogen. De huid wordt weer jeugdig, heeft een goede tone en ziet er zijdezacht en stralend uit. Het ontspanningsritueel en de Hotstone massage zorgen voor rust en een diepe ontspanning. Je handen worden verzorgd met een heerlijke pakking.

Soothing & Calming Ritual - Kalmerende gezichtsbehandeling

Iris Soothing & Calming Ritual

Prijs

Een hele speciale en kalmerende behandeling voor de reactieve, intolerante en (over)gevoelige huid. Hydraterend, kalmerend en herstellend, vermindert de doorbloeding en voorkomt vaatverwijding. Brengt een beschermende film aan op de huid. De heerlijke voetmassage, speciale marmapunt massage en de bijzondere chakra edelsteenlegging laten je diep ontspannen en zorgen voor een ontgiftende werking.

Intensive Rebalancing Ritual - 1

Intensive Rebalancing Ritual

Prijs

Een rijke holistische schoonheidsbehandeling, brengt evenwicht in lichaam en geest door onder andere het ontspanningsritueel, voetmassage en de marmapunt-massage. De gebruikte producten herstellen en voeden de huid diep. Een onvergetelijke ervaring door de combinatie van wellness en huidverbetering in één!

Intensive Moisturizing Ritual - Hydraterende gezichtsbehandeling

City Detox Ritual

Prijs

City Detox is een bijzonder ritueel om de huid tot in de diepere lagen te gaan ontgiften. Een behandeling met producten die een nog sneller en beter resultaat geven aan een huid met roodheid, tekenen van veroudering. Het ritueel zal evenwicht brengen in de talgproductie, terwijl het de huid diep voedt en hydrateert. Geniet van de voetmassage, bijzondere massage met Jade edelstenen en een Hotstone massage voor nek en decolleté.

Intensive Anti-Age Ritual - een bijzondere gezichtsbehandeling

Intensive Anti-Age Ritual

Prijs

Geweldige anti-aging behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van producten die een bijzondere combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten, vitamines, omega-vetzuren en anti-oxidanten. Daarnaast brengt het ontspanningsritueel, de voetmassage, de marmapunt massage en hotstonemassage balans in lichaam en geest.

Rose Anti-Stress Ritual - Rozenkwarts massage

Rose Anti-Stress Ritual

Prijs

Een heerlijke anti-stress behandeling met de etherische olie van roos en speciale massages met penselen gedrenkt in rozenolie en warme rozenkwarts stenen. Ultiem ontspannen, stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Een verwenbehandeling waarbij je heerlijk in de watten wordt gelegd.

Pada Feet Ritual - Voetbehandeling

Pada Feet Ritual

Prijs

Het Pada Feet Ritual is een weldaad voor je voeten. Deze behandeling is heerlijk ontspannend en zorgt voor frisse en relaxte voeten. Geeft gelijk verlichting bij pijnlijke en gezwollen voeten en is voedend en verzachtend voor de droge huid en kloven.