LakShmi - Huidverbeterende Holistische Gezichtsbehandelingen

LakShmi

Heerlijke huidverbeterende behandelingen op basis van holistische rituelen, masssages en producten.

Actieve filters

Basic Anti-Age Ritual - Verstevigende gezichtsbehandeling

Basic Anti-Age Ritual

Prijs

Verstevigt en verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid. Biedt de huid bescherming om huidproblemen te voorkomen door de huidspanning en elasticiteit te verhogen. De huid wordt weer jeugdig, heeft een goede tone en ziet er zijdezacht en stralend uit.

Intensive Rebalancing Ritual - 1

Intensive Rebalancing Ritual

Prijs

Een rijke holistische schoonheidsbehandeling, brengt evenwicht in lichaam en geest door onder andere het ontspanningsritueel en de marmapunt-massage. De gebruikte producten herstellen en voeden de huid diep. Een onvergetelijke ervaring door de combinatie van wellness en huidverbetering in één!

Intensive Moisturizing Ritual - Hydraterende gezichtsbehandeling

Intensive Moisturizing Ritual

Prijs

Herstelt de vochtbalans en maakt de huid steviger en gladder. De ideale behandeling voor de huid die extra vocht nodig heeft, de huid wordt intensief gevoed en droogtelijntjes verdwijnen. Een diep hydraterende behandeling, Verder brengt deze behandeling door middel van het ontspanningsritueel en de marmapunt-massage balans in lichaam en geest.

Intensive Anti-Age Ritual - een bijzondere gezichtsbehandeling

Intensive Anti-Age Ritual

Prijs

Geweldige anti-aging behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van producten die een bijzondere combinatie zijn van kostbare plant- en algenextracten, vitamines, omega-vetzuren en anti-oxidanten. Daarnaast brengt het ontspanningsritueel en de marma-puntmassage balans in lichaam en geest.

Rose Anti-Stress Ritual - Rozenkwarts massage

Rose Anti-Stress Ritual

Prijs

Een heerlijke anti-stress behandeling met de etherische olie van roos en speciale massages met penselen gedrenkt in rozenolie en warme rozenkwarts stenen. Ultiem ontspannen, stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Een verwenbehandeling waarbij je heerlijk in de watten wordt gelegd.

Pada Feet Ritual - Voetbehandeling

Pada Feet Ritual

Prijs

Het Pada Feet Ritual is een weldaad voor je voeten. Deze behandeling is heerlijk ontspannend en zorgt voor frisse en relaxte voeten. Geeft gelijk verlichting bij pijnlijke en gezwollen voeten en is voedend en verzachtend voor de droge huid en kloven.