LakShmi - Huidverbeterende Holistische Gezichtsbehandelingen

LakShmi

Huidverbetering volgens Ayurveda
Alles is af te lezen op onze huid. Het vertelt ons of we in harmonie zijn met onszelf en of we wel of niet in harmonie met onze omgeving leven, het vertelt ons ook of we erin slagen een goede balans te vinden tussen werk en vrije tijd, of dat we eerder continu gebukt gaan onder stress. De huid reageert als eerste op prikkels van buitenaf maar zeker ook op prikkels van binnenin.

“Onze huid is de ‘spiegel van onze ziel’, een weerspiegeling van onze innerlijke gezondheid en onze emoties.”

Actieve filters

Lotus Rebalancing Ritual - 1

Gevoelige Huid - Pitta Sensitive

Prijs

Pitta Lotus Ritual - € 54.95 (60 min)
Pitta Royal Ritual - € 89.95 (90 min)

The answer for sensitive skin. Deze behandeling vermindert irritatie en couperose en geeft een verbetering van de hydratatie. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel bevordert het de natuurlijke afweer van de huid en voert het een krachtige werking uit tegen vrije radicalen (schadelijke stoffen) waardoor de roodheid zal vervagen en je huid beter beschermd is tegen klimatologische omstandigheden.

Lotus Cleansing Ritual - 1

Droge & Futloze Huid - Vata Hydrate

Prijs

Vata Lotus Ritual € 54.95 (60 min)
Vata Royal Ritual € 89.95 (90 min)

Radiate light and beauty with the power of nature. Deze behandeling geeft een diepe reiniging terwijl de hydratatie behouden blijft. Samen met de thuisverzorgingsproducten bieden we de huid een betere huidbescherming. Een vermoeide grijze huid krijgt weer een frisse uitstraling en het heeft een opvullend en verstevigend effect waarbij rimpels minder zichtbaar zullen zijn.

Lotus Anti-Age Ritual - 1

Vette & Onzuivere Huid - Kapha Balance

Prijs

Kapha Lotus Ritual € 54.95 (60 min)
Kapha Royal Ritual € 89.95 (90 min)

Je huid krijgt na een behandeling weer een gezonde, gladde uitstraling. Samen met het thuisritueel elimineren we het onaangenaam glanzend effect en de talgproductie. Dankzij de antibacteriële werking van de producten verminderen we actief de vorming van onzuiverheden en mee-eters.

Iris Soothing & Calming Ritual - 1

Rijpe Huid - Anti Age

Prijs

Anti Age Lotus Ritual € 54.95 (60 min)
Anti Age Royal Ritual € 89.95 (90 min)

The miraculous ritual for timeless skin! Deze behandelingskuur verstevigt de huid en rimpels worden minder zichtbaar. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel ga je de tekens van huidveroudering tegen, pigmentvlekken verminderen, de huid wordt egaler, lichte roodheid vermindert en laat de huid weer stralen. 

City Detox Ritual - 1

Versterken & Ontgiften - Detox

Prijs

City Detox is een bijzonder ritueel om de huid tot in de diepere lagen te gaan ontgiften. Een behandeling met producten die een nog sneller en beter resultaat geven aan een huid met roodheid, tekenen van veroudering. Het ritueel zal evenwicht brengen in de talgproductie, terwijl het de huid diep voedt en hydrateert. Geniet van de voetmassage, bijzondere massage met Jade edelstenen en een Hotstone massage voor nek en decolleté.

Rose Anti-Stress Ritual - 1

Rose Anti-Stress Ritual

Prijs

Een heerlijke anti-stress behandeling met de etherische olie van roos en speciale massages met penselen gedrenkt in rozenolie en warme rozenkwarts stenen. Ultiem ontspannen, stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Een verwenbehandeling waarbij je heerlijk in de watten wordt gelegd.

Intensive Anti-Age Ritual - 1

Spataders & Zware, Vermoeide Benen - Crio Gamathi

Prijs

Crio Gamathi is de ideale behandeling om zware en vermoeide benen te verlichten. Deze behandeling combineert massagetechnieken met de effectieve producten uit de Crio productlijn. De Crio producten verbeteren de bloedcirculatie, drijven overmatig vocht af en verkoelen de benen. De Crio Gamathi behandeling is een heerlijke behandeling voor iedereen die veel staat en loopt, en is ook zeer geschikt voor degenen die last hebben van een verminderde bloedcirculatie of oedeem in de benen en zeker in de zomer is dit een heerlijke behandeling.