HUIDDIAGNOSE
Is je huid grauw, uitgedroogd en merk je vroegtijdige veroudering? Of merk je juist dat je geen resultaat verkrijgt met de producten die je nu gebruikt? Wist je dat vervuiling en stress één van de belangrijkste oorzaken zijn voor de verandering van onze huidbarrière? Vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, roodheid en extreme uitdroging zijn hiervan het gevolg. Daarom is het aan te raden om met deze behandelingskuur te beginnen als je start met onze Lakshmi producten en het advies van onze Lakshmi professional verder op te volgen.

RESULTAAT
Met deze behandelingskuur verbeter je de huidbarrière. Samen met het thuisverzorgingsritueel gaan we de oppervlaktecellen van de opperhuid herstructureren waardoor de huid weer beter als een schild tegen stof en UV-stralen kan werken. De producten gaan oxidatie tegen en ontgiften de huid tot diep in de cellen waardoor onzuiverheden verminderen. Het verwijdert niet alleen afvalstoffen maar ook metabolische afvalstoffen die de huid zelf produceert, vooral als men veel stress ervaart.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt vaak als eerste lijn ingezet om de huid te ontgiften. Deze behandeling wordt in kuur van 3x geadviseerd samen met het detox thuisverzorgingsritueel (1maand) maar is ook zeker een aanrader als losse behandeling.


CrownRoyal Face - 100 min - € 115.00
Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou. En dat is wat je met onze Lakshmi Royal Face gezichtsverzorging kunt verwachten. Je huid ontvangt met deze gezichtsverzorging de Royale beloning die ze verdient maar ook je lichaam, geest en ziel ervaren een zeer uitgebreide holistische én huidverbeterende verzorging van top tot teen! Ontvangst met een aromatisch voetenbad, een voet-reflexmassage, fysieke blokkades worden los gemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een Ayurvedische marma-drukpuntmassage, dit verbetert de conditie van je zintuigen en balanceert je dosha’s Vata, Pitta en Kapha.


OneindigKuurverband - 3x 60 min - € 159.95
Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing. En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je huid genezen, zuurstof geven, balanceren en herstellen. Een Lakshmi behandelingskuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen. De behandeling wordt zo compact mogelijk gehouden waarbij we werken met onze huidverbeterende producten op de huidklacht(en) en waarbij je als klant ook thuis de behandeling voort moet zetten met een aangepast thuisverzorgingsritueel. Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt telkens +/- 60 minuten waarbij we ongeveer de behandeling iedere week zullen herhalen voor 3 behandelingen achter elkaar. Na deze 3 keer zal je huid zo opgeknapt zijn dat je weer je gebruikelijke onderhouds-afspraak van om de 4 à 6 weken kunt aanhouden.

9 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie