HUIDDIAGNOSE
Is je huid dik van textuur met grote poriën en glanst je huid? Is je huid onzuiver en heb je last van veel mee-eters? Heb je last van acne, ontstekingen en puisten?

RESULTAAT
Je huid krijgt na een behandelingskuur weer een gezonde, gladde uitstraling. Samen met het thuisritueel elimineren we het onaangenaam glanzend effect en de talgproductie. Dankzij de antibacteriële werking van de producten verminderen we actief de vorming van onzuiverheden en mee-eters.

​Al onze Lakshmi gezichtsverzorgingen kun je naargelang je tijd en je (huid)behoefte uitkiezen:
Wil je graag snel en effectief van je huidprobleem af? Kies dan voor een behandelingskuur. Ervaar je graag het gevoel van een lotusbloem? Transformeer dan van de duisternis naar het licht en onderga een Lotus Flower Face gezichtsverzorging. Misschien ervaar je graag het gevoel om als een koning(in) behandelt te worden? Kies dan voor een Royal Face. Of misschien geef je je liever helemaal over? Kies dan voor een Wellness Face ultieme gezichtsverzorging met een extra helende massagebeleving.


Lotus FlowerLotus Flower Face - 60 min - € 54.95
De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming. Onze Lakshmi Lotus gezichtsverzorging is een huidverbeterende gezichtsverzorging waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda, je huid op een natuurlijke en zorgvuldige manier gaan verzorgen. We nemen je mee op een Aromatherapie geurreis en laten de gezichtsverzorging als één lange massage op je inwerken met aandacht voor al je zintuigen. Een 60 minuten durende verzorging waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van je schouders en nekgebied. Nadien zul je de kracht en schoonheid ervaren van een mooie Lotus bloem.


CrownRoyal Face - 90 min - € 95.00
Royaal betekent vrijgevig en gul zoals een koning of koningin het beamen zou. En dat is wat je met onze Lakshmi Royal Face gezichtsverzorging kunt verwachten. Je huid ontvangt met deze gezichtsverzorging de Royale beloning die ze verdient maar ook je lichaam, geest en ziel ervaren een zeer uitgebreide holistische én huidverbeterende verzorging van top tot teen! Ontvangst met een aromatisch voetenbad, een voet-reflexmassage, fysieke blokkades worden los gemasseerd maar ook geestelijk en spiritueel transformeer je door een Ayurvedische marma-drukpuntmassage, dit verbetert de conditie van je zintuigen en balanceert je dosha’s Vata, Pitta en Kapha.


OneindigKuurverband - 40 min - op aanvraag
Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing. En dat is wat we met een kuur gaan doen! We gaan je huid genezen, zuurstof geven, balanceren en herstellen. Een Lakshmi behandelingskuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen. De behandeling wordt zo compact mogelijk gehouden waarbij we werken met onze huidverbeterende producten op de huidklacht(en) en waarbij je als klant ook thuis de behandeling voort moet zetten met een aangepast thuisverzorgingsritueel. Een behandeling tijdens een behandelingskuur duurt telkens +/- 40 minuten waarbij we ongeveer de behandeling iedere week zullen herhalen voor ongeveer 6 behandelingen achter elkaar. Na deze 6 keer zal je huid zo opgeknapt zijn dat je weer je gebruikelijke onderhouds-afspraak van om de 4 à 6 weken kunt aanhouden.

9 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie