AROMATHERAPIE
Aromatherapie draagt bij aan een optimale en evenwichtige balans van lichaam en geest. De werking van de etherische olie Roos:
Bij (liefdes)verdriet, pijn, angst, onzekerheid, onvrede, depressies etc. is roos een geweldige vriend. Roos laat je genieten hoe moeilijk men het ook heeft. Roos opent het hart net als de roos zelf wanneer ze in volle bloei staat. Roos verzacht de huid en maakt haar zacht en soepel. Roos werkt sterk regenererend. Tip: het is ook heerlijk om een druppel roos op het kussen te sprenkelen eventueel gecombineerd met lavendel om lekker te slapen. Men slaapt dan echt als een roosje.

EDELSTENEN
Bij een edelsteenmassage wordt er gewerkt met een massage olie en met mooie grote edelstenen om mee te masseren. Net als geuren hebben ook edelstenen op vele mensen een grote aantrekkingskracht vooral door hun mooie kleuren. Het effect van een edelsteenmassage is ontladend en opladend. Stress wordt afgevoerd en nieuwe energie komt ervoor in de plaats. Rozenkwarts is een liefdessteen. Hij werkt troostend en verzachtend bij alle vormen van pijn en verdriet. Hij maakt iemand vriendelijker en milder. Rozenkwarts versterkt de creativiteit, om dingen te doen met passie. Het helpt bij keuzes maken in het even en voor jezelf op te komen. Rozenkwarts helpt tot uiting brengen van de dingen die iemand graag wil doen, om de hartenwens te realiseren. Ze maakt iemand ontvankelijk voor verliefdheid, genieten, fantasie, kunstzinnigheid. Rozenkwarts is geschikt voor alle huidtypen en maakt de huid rustig en zacht, ze werkt kalmerend en regenererend.


CrownROSE ANTI-STRESS RITUAL - 90 min

Een heerlijke anti-stress behandeling met de etherische olie van roos en speciale massages met penselen gedrenkt in rozenolie en warme rozenkwarts stenen. Ultiem ontspannen, stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Een verwenbehandeling waarbij je heerlijk in de watten wordt gelegd.

- Rozen voetenbad
- Epileren en harsen
- Ontspanningsritueel met etherische rozenolie
- Reiniging met hydrofiele rozenolie
- Rozen-honingpeeling
- Penseelmassage met heerlijk warme rozenolie
- Rozen-leemmasker
- Massage van de voeten met rozenolie
- Massage van gelaat, hals en decolleté met warme rozenkwarts stenen
- Afsluitend rozenserum en verzorging
- "Ontwaken" met een kopje rozenthee


8 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie