Intensieve huidverbetering met de producten en behandelingen van Salonnepro.

SPA Salonnepro

De speciaal-behandelingen van SPA hebben een duidelijk doel: intensieve huidverbetering op natuurlijke basis.

Actieve filters

Bio Peel Kruidenpeeling - 1

Bio Peel Kruidenpeeling

Prijs € 79,50

De Bio peel kuidenpeeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. De kruiden en maritiem extracten zetten de huid aan tot regeneratie waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De ingrediënten voeden de huid diep.

Glycolzuur, salicylzuur of lactic acid peeling - 1

Glycolzuur, salicylzuur of lactic acid peeling

Prijs € 59,50

Intensieve peelings voor huidverbetering, huidvernieuwing en egalisatie. Glycolzuurpeelingen zijn geweldige peelingen voor de huid met hyperpigmentatie, huidverkleuringen, melasma of als anti-aging. Een melkzuurpeeling (lactic acid) is een sterke vochtbinder en geeft een prachtige glow, deze peeling wordt gebruikt bij een vochtarme huid, tbv anti-aging, lichte hyperpigmentatie of bij een doffe/vale huid. Salicylpeelingen (BHA) worden ingezet voor de onzuivere huid, verstopte poriën, vette/gecombineerde huid.

Combinatie Bio Peel & Glycolzuur - 1

Combinatie Bio Peel & Glycolzuur

Prijs € 89,50

Intensieve huidverbetering bij hyperpigmentatie, melasma en ouderdomspigment d.m.v. de combinatie Glycolzuurpeeling 10% en Bio Peel Kruidenpeeling.

Combinatie Bio Peel & Salicylzuur - 1

Combinatie Bio Peel & Salicylzuur

Prijs € 89,50

Intensieve huidverbetering voor de acne-huid, de huid met comedonen en de combinatiehuid d.m.v. de combinatie Salicylzuur peeling en Bio Peel Kruidenpeeling.

Nano Dermabrasie

Nano Dermabrasie

Prijs € 59,50

Nano-dermabrasie polijst de huid krachtig met gebruik van microscopisch kleine naaldjes, het maakt de huid gladder en jonger. De huid wordt egaler van huidstructuur en krijgt een frisse glans. De behandeling is pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat.

Micro Needling - 1

Micro Needling

Prijs € 79,50

Intensieve huidverbetering bij fijne lijntjes, rimpelvorming en hyperpigmentatie. Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt worden. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen waardoor de huid er weer voller en strakker gaat uitzien. De huidverbeterende serums die tijdens het needlen gebruikt worden, worden op deze manier diep in de huid opgenomen.

BioPulse Therapy - 1

BioPulse Therapy

Prijs € 89,95

Een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het herstelt snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau en lymfedrainage. Het masker heeft, naast het oxygenatie effect ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijderd en verstopte poriën worden ontdaan van blokkades. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigt, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.

Combinatie BioPulse & Fruitzuur - 1

Combinatie BioPulse & Fruitzuur

Prijs € 109,00

Bij deze behandeling wordt de BioPulse behandeling gecombineerd met een fruitzuurpeeling. De effectiviteit wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogt, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaald kunnen worden.

Combinatie BioPulse & Micro Needling - 1

Combinatie BioPulse & Micro Needling

Prijs € 129,00

Bij deze behandeling wordt de PioPulse behandeling gecombineerd met microneedling. De effectiviteit en extra collageen-opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogd, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaald kunnen worden.

10-Week Peel & BioPulse Treatment - 1

10-Week Peel & BioPulse Treatment

Prijs € 499,00

Wil je veel resultaat in een korte tijd? Dan is het 10-Week Peel programma een aanrader. In 10 weken tijd geef je je huid een mega boost door 3 fruitzuurpeelings en 3 combinatiebehandelingen fruitzuur & BioPulse met een interval van 2 weken te ondergaan. Het programma richt zich op het verbeteren van de contouren (verstrakking) en het verminderen van hyperpigmentatie, daarnaast werken we aan egalisatie, ontgifting en diepe hydratatie en voeding van de huid.
Boek je de kuur dan ontvang je 2 huidverzorgingsproducten gratis, zie voorwaarden onderaan de pagina.