WIMPER EXTENSIONS

€ 79.95 Nieuwe set

€ 35.00 Opvullen tot 2 weken
€ 39.95 Opvullen tot 3 weken
€ 19.95 Verwijderen

Voor mooie, volle, lange en natuurlijk uitziende wimpers. Met wimperextensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje verlengd met een aparte wimperextension-haar, dus geen plukjes haar de zgn. clusterlashes. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimper bevestigd met een speciale bonder die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De extensions zijn donkerder dan uw natuurlijke wimpers dus u hoeft geen mascara meer te dragen. U kunt ermee douchen, zwemmen, sporten, slapen en huilen.

Het aanbrengen van wimperextensions is geheel pijnloos. U ligt met uw ogen dicht voor ongeveer 2 uur (bij een geheel nieuwe set) in een comfortabele behandelstoel.

Om de prachtige volle en lange wimpers te behouden adviseer ik om ongeveer na 2 á 3 weken een touch up te plannen (ongeveer 60 minuten). De groeicyclus van uw eigen wimpers blijft immers doorgaan, waardoor je wimperhaartjes verliest.

Wat je moet doen vóór de afspraak:
- Indien je niet weet of je allergisch bent voor de lijm een allergietest 48 uur voor de behandeling
- Verwijder alle oogmake-up en reinig je wimpers met een milde olievrije oogreiniger
- Je komt dus met schone, make-up vrije ogen naar de afspraak.
- Gebruik geen make-up removers op oliebasis daar dit de hechting van de wimpers niet ten goede komt.
- Contactlenzen moeten uit, doe dit alvast thuis of neem uw lenzendoosje en vloeistof mee om ze in de salon te verwijderen.
- Plan bij een nieuwe set ongeveer 2 / 2.5 uur in.

De extensions kunnen makkelijk verwijderd worden door een professional, er wordt gebruik gemaakt van een speciale debonder. Trek nooit zelf aan je wimpers om ze te verwijderen! De kans is groot dat je je eigen wimpers meetrekt en beschadigd, wat een lelijke wimperlijn met gaten en afgebroken wimpers oplevert.

5 andere producten in dezelfde categorie:

Bekijk de producten in dezelfde categorie