Huidverbetering & Welzijn Kerkrade

Huidverbetering & Welzijn Kerkrade

't Bjoetiekje is een professionele, kleinschalige salon te Kerkrade met een holistische kijk op schoonheid. De behandelingen worden uitgevoerd met de hoogwaardige, organische producten van LakShmi en Salonnepro.


LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het “zichtbare” maar biedt, met de authentieke behandelingen, massages en producten, innerlijk welzijn & huidverbetering in één. Alle producten zijn natuurlijk en Bio-Eco gecertificeerd. Een bijzondere, unieke en effectieve lijn producten ontwikkeld door de wijsheid van Ayurveda en de kracht van Aromatherapie te combineren met de moderne wetenschap van biologische producten. De producten zijn in staat om de balans van de huid te herstellen, te verbeteren en problemen te voorkomen, tevens werken de geuren op de geest waardoor men kan ontspannen of juist revitaliseren. 
De rijke holistische schoonheidsbehandelingen, brengen evenwicht in lichaam en geest door onder andere geurige ontspanningsrituelen, bijzondere massages zoals de marmapunt-massage of edelsteenmassage. De gebruikte producten herstellen en voeden de huid diep. Een onvergetelijke ervaring door de combinatie van wellness en huidverbetering in één.

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands. Zij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans. Salonnepro houdt van al het goede dat de natuur ons te bieden heeft. De bijzondere, intensieve huidverbeterende behandelingen geven effectieve en doelgerichte resultaten.

Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, zo kun je er van top tot teen stralend en verzorgd uitzien. Of je nu komt voor ontspanning, huidverbetering, wimperextensions, gellak, bellypainting of een mooie (bruids)visagie: ik sta voor je klaar om een passend advies te geven. Graag verwelkom ik jou, ook uit de omringende gemeentes Simpelveld (Bocholtz), Heerlen, Landgraaf & Brunssum, in mijn schoonheidssalon te Kerkrade (parkstad, Limburg).

Met stralende groet,

Alice Hendriks-Koll