De grote Sint & zijn Pietjes Bingo

De grote Sint & zijn Pietjes Bingo

Doen jullie al mee aan de Grote Sint en zijn Pietjes online Bingo van A Jenne Sjlaagboom in Kerkrade? De Sint heeft zijn best gedaan en er zijn super leuke prijzen te winnen, het Bjoetie-Pietje komt met een bon voor het Intensive Rebalancing Ritual bij 't Bjoetiekje Huidverbetering & Welzijn t.w.v. €79,00.

Het Intensive Rebalancing Ritual is een rijke holistische schoonheidsbehandeling met de natuurlijke producten van LakShmi, het brengt evenwicht in lichaam en geest door onder andere het ontspanningsritueel en de marmapunt-massage. De gebruikte producten herstellen en voeden de huid diep. Een onvergetelijke ervaring door de combinatie van wellness en huidverbetering in één! Meer info over deze bijzondere behandeling vind je hier:
Intensive-rebalancing-ritual

Naast deze heerlijke gezichtsbehandeling zijn er nog veel meer leuke prijzen te winnen van o.a.:
Eigenwijs voor Kids
Café Suus
Westland bloemenhuis
Jumbo Kerkrade west
D.W. Business suport
Grand café Jules
Schoonheidsspecialist Nadine Goffin
Rob Immers catering
Sjiek Boetiek
Brouns Chocolade
Lekker Delicatessen
Les
Buck ontwerp en drukwerk
Drankenhandel de Tros
Bloemsierkunst Abby Lempers
Localz
Herberg de Bernardushoeve
Herenkaper Armati
Chef Sanne
Lunchroom de Holz
Guasha Praktijk Petra Leers

Laten we er ondanks Corona een aangepaste maar toch gezellige sinterklaasavond van maken! Vanaf 19.00 uur gaat de enige echte Sint de bingo getallen uit de zak van Piet toveren. Een Bingo-kaart kost € 10.00 en elke kaart extra €5.00, je krijgt er uiteraard nog een leuk gevuld tasje bij, met een feesthoedje, slingers, en iets zoets van de Sint, of een van zijn Pietjes. Inschrijven kan hier:
https://www.facebook.com/kirchroa/

Zien we jullie op 5 december op sinterklaasavond online in het leukste café van Kerkrade? A Jenne Sjlaagboom is het café voor een goed verzorgd drankje met een gezellige sfeer en waar ze altijd voor je klaar staan.

Met stralende groet,

Alice Hendriks-Koll - 't Bjoetiekje Huidverbetering & Welzijn
Jouw schoonheidssalon in Kerkrade