BAIMS Make-Up

BAIMS Make-Up

Er zijn twee dingen die ons na aan het hart liggen: je huid en de interactie met de natuur. BAIMS heeft decoratieve verzorgingsproducten gecreëerd die kunnen multitasken! De make-up bevat zowel voedende als hydraterende ingrediënten en biedt tegelijkertijd een hoge mate van dekking, pigmentatie en duurzaamheid.
In de formules vind je 100% natuurlijke en zuivere grondstoffen die biologisch geteeld zijn en die indrukwekkende verzorgende eigenschappen hebben. Ze onderstrepen je schoonheid & vitaliteit en zorgen voor het behoud van een gezonde huid.

Grondstoffen
Alle producten zijn vrij van agressieve en schadelijke chemicaliën zoals minerale oliën, paraffines, parabenen, formol, PEG's, triclosanen, siliconen, sulfaten, aluminiumhydroxide, tocoferolacetaat, talk, genetisch gemodificeerde organismen, nanodeeltjes, grondstoffen van dierlijke oorsprong, synthetische geurstoffen en kunstmatige kleuren.
BAIMS is de eerste gecertificeerde natuurlijke cosmetica die de grondstof BBA™ (Bio Behenic Active) in haar producten gebruikt. Deze actieve stof, verkregen uit de Pentaclethra Macroloba boom, heeft het vermogen om de huid diepgaand te hydrateren.

Wat maakt BAIMS anders?
- Verantwoorde make-up, biologisch gecertificeerd & vegan
- Duurzame verpakking van bamboe
- Navulsysteem

Bamboe Palette
Het stijlvolle bamboepalette kan gemakkelijk en variabel worden gevuld met je favoriete poederproducten van BAIMS. Dankzij het super praktische magnetische mechanisme is er ruimte voor alle poeders & eyeshadows. Deksel erop, veilig en ruimtebesparend wanneer je onderweg bent. In de badkamer is het palet, dat voornamelijk van bamboe is gemaakt, natuurlijk een echte eyecatcher. Het deksel kan gemakkelijk in alle richtingen geopend en gesloten worden.

Onze biologisch gecertificeerde make-up collectie staat dus voor de hoogste prestaties en voor maximale huidverzorging!
BAIMS Make-Up...een must have!

Meer weten? www.baims.de