De nieuwe Anti Age lijn van LakShmi

De nieuwe Anti Age lijn van LakShmi

De vernieuwde LakShmi Anti Age Lijn
Met heel veel plezier en met een trots gevoel stel ik graag de gehele vernieuwde anti age lijn van LakShmi aan je voor!

Waarom heeft LakShmi de Anti-Age lijn vernieuwd?
De producten zijn nog beter qua werking, ze zijn beter werkzaam en hebben een nog fijnere geur- en huidbeleving. Er is geen concurrentie meer! Lakshmi springt er nu met kop en schouders boven uit op het gebied van natuurlijke huidverbetering, resultaatgericht, duurzaamheid, een bio-eco certificatie, het dragen van labels (AIAB - FSC) en met uiteraard ook de holistische filosofie vanuit Ayurveda.
Met een gepassioneerd team blijft Lakshmi zich voortdurend verbeteren en blijven de ontwikkelaars producten ontwikkelen die nog beter werkzaam zijn op de huid en die nog beter zijn voor het milieu.

3 Anti Age Rituals - 3 Biologische leeftijden
Komt jouw huidleeftijd wel overeen met je biologische leeftijd? Dit is namelijk niet altijd zo. Er zijn vrouwen die op 70 jarige leeftijd een betere huid hebben dan anderen op die leeftijd of zelfs minder rimpels hebben dan jongere vrouwen. Heb je je ooit al eens afgevraagd hoe dit zou komen? Een gezondere levensstijl misschien? Genetisch bepaald? Ja maar, vast en zeker dat het gebruik van de juiste producten hier ook mee te maken heeft.
Hoe ontstaan rimpels?
Rimpels ontstaan mede dankzij onze emoties. Je leven staat geschreven op je gezicht en dat is zeker niet slecht. Alles hoort bij jou en heeft jou gebracht waar je nu bent, maar het is vooral belangrijk waar je heen gaat. Daar heeft je huid een sterke werking van producten voor nodig met een zelfzorgritueel dat je thuis iedere dag toepast om weer meer stevigheid te geven aan je huid en een frissere uitstraling te krijgen én om het beste uit jezelf en uit je verleden te halen!

Age Reverse – tot 40 jaar
In deze leeftijdsgroep zijn vrouwen nog in volle transformatie, met zwangerschappen en hormonale pieken, waardoor de huid meer hydratatie en voeding eist. De focus nu is voeden en hydrateren. In dit geval is het Anti Age Ritueel een echte preventieve behandeling met een krachtige anti-oxiderende werking.

Timeless – tot 50 jaar
Na de leeftijd van 40 jaar begint de huid meer te eisen. Door de hormonale cyclus heeft de huid andere voedingsstoffen nodig, meer ondersteunende stoffen zoals vitamines en mineralen. Dit Anti Age Ritueel heeft als focus het onderhoud en de verzorging van de eerste rimpels en om verslapping in de huid tegen te gaan.

Gold – vanaf 50 jaar
Na je 50ste jaar kunnen huidvlekken en verlies van spankracht optreden. De huid wordt nog dunner, een nieuwe levenscyclus is begonnen en een nieuwe aanpak is nodig. In dit geval wordt het Anti Age Ritueel aangepast om de huid te gaan verjongen, te herstructureren en te verstevigen. Net alsof je in een tijdmachine gaat en op pauze drukt.

“It is impossible for me to tell you my age: It changes every day.”

Je shopt deze mooie, bijzondere producten hier:
LakShmi Anti Age

Liefs,
Alice Hendriks-Koll

't Bjoetiekje jouw schoonheidsspecialiste in Kerkrade